2009-12-08

Show me yours and I'll show you mine # 42 - julpynt

Jag tyckte ju att förra veckans tema - mysgrönt - var besvärligt, men det visade sig den här veckan att det var enklare än den här veckans tema. De flesta tycker säkert att julpynt borde vara världens enklaste tema just den här delen av året, men det blev svårt för mig. Jag har inget emot julen, jag gillar julen skarpt, men sen några år tillbaka pyntar jag inte eftersom jag inte tycker det är speciellt roligt. Det fanns alltså inget naturligt att fota här hemma. Jag har försökt att fota julpynt ute på stan, men jag har inte fått till någon bild jag varit nöjd med. Fick alltså panikpynta lite så nu finns i alla fall en tomte framplockad.

Några nejlikor intryckta i en apelsin sprider väldoft, och intryckt i ett köksskåp stod den här keramikskålen från Rolf Berg. Perfekt att lägga apelsinen i eftersom jag naturligtvis inte har något rött band att knyta runt apelsinen. Det får bli mitt bidrag till temat den här veckan, och länkar till övriga deltagare hittar du här.

8 kommentarer:

whatthefuckdotcom sa...

EN liten tomte måste man ju ha upp till jul :) Kul att jag kunde hjälpa dig få fram den och vacker var den också :)

Yvonne L sa...

wtfdc: Tack för hjälpen säger tomten som tröttnat sitta inne i skåpet! ;)

Bella sa...

Men det var verkligen en underbar tomte! Jag tyckte JAG var sen med pyntandet i år- Jag brukar vanligtvis få allt gjort den 1a December...Ja pyntandet alltså. Är dessvärre aldrig ute i god tid vad det gäller julkort och klappar!

Gun sa...

Det var en jättefin tomte ju! Lite julpynt är roligt tycker jag, bara det inte blir överdrivet.

Yvonne L sa...

Bella: Jo, han är rätt fin den där tomten, och det var väl på tiden att han fick visa upp sig. Jag tror förresten det är lag på att man ska vara sen med att köpa klappar och skicka julkort! ;0)

Gun: Hemma hos mig blir det verkligen inte överdrivet med pyntet! :D

Pennelina sa...

Råtuff tomte och flott bild!

Många kramar från Pennelina

Yvonne L sa...

Pennelina: Ganska tuff är han nog!

anemonen sa...

De är så vackra Rolf Bergs tomtar. Min son har en samling, men tyvärr lär den inte komma upp till jul. Synd för jag har samlat till honom sedan han var liten.En hel by.Älskar dem.