2010-02-16

Men va coolt!

Här sitter jag i soffan med tv:n på och datorn i knät. Surfar runt lite här och där och halvlyssnar på sportkommentatorerna. Det är skidskytte. Och nu vann Ferry! Jag som mest hade den kanalen på i brist på något annat att titta på. Ibland gör man rätt utan att liksom veta om det.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir ingen OS på min TV!

Yvonne L sa...

Renathe: Haha! Jag tittar egentligen inte heller, i alla fall inte så att jag planerar att jag ska se någon tävling. Det bara blir så helt slumpmässigt. :0)

mille sa...

Ja, en annan fick ju skäll av arb.kamraterna i morse. Jag tittade inte på jaktstarten igår nämligen.
Är på jakt efter långfärdsskidor, och det tar ju tid,har fortfarande inte hittat några..
Hämtade sonen fr skolan på kvällen, han hade varit i Romme och åkt skidor (lite avundsjuk var jag allt), men ska väl inte klaga med tanke på våra dagar i Åre.
Ha de gott, Mille

Husan sa...

Här är det OS för jämnan. I alla rum. Men det är inte jag som tittar (ja, det är ju svårt att blunda) utan Gubben o barnen. Jag är det som grillar korv o gör oboy när det är dax för sporter. Så nu är det jag som servar med kaffe o glass framför alla tv:apparater.
Men det är jag nöjd med. Os-mössa därimot måste jag virka mig en. Det är os på min nivå.

Ingrid sa...

Läste just att vi fått ett guld till, är inte alls intresserad av OS men det är ju kul när Svenskarna gör bra ifrån sig...

~Livet i byn

Yvonne L sa...

Mille: Vilka elaka arbetskamrater du har! Du verkar ju ha haft fullt upp ändå utan jaktstarter och annat!

Husan: Jamen OS i mössvirkning är väl inte fel det heller!

Livet i byn: Att säga att jag är intresserad skulle vara en grov överdrift, men visst är det roligt när Sverige får medaljer!