2010-05-27

På promenad

9 kommentarer:

Jenny sa...

SÅ fint längsmed ån! :) Har nog aldrig gått där ni gick, kanske när jag var liten (minns inte så mkt från besöken på 80-talet...) men fint är det. Och Higgins ser så lydig o snäll ut. :)

Yvonne L sa...

Jenny: Bron vi gick över i slutet av filmen invigdes förra året, så den har du definitivt aldrig gått över. Men kanske i området runtomkring, det är nere runt Faktoriholmarna och Munktellstaden!

Örjan sa...

Inget "gå fot" precis.
Men fascinerande.
Nu förstå jag tidigare inlägg om val av gångväg.
Att nya inte är aktuella.
"Higgins rules"

Bella sa...

Ja du...Den där vägen märks det att han gått förut! "Bah- Vem bryr sig om den vackra utsikten-Kom igen nu!Jag vet minsann vägen!" Otroligt rar ser han ut; Higgins, där han skyndar fram så att öronen fladdrar i vinden! :)

Yvonne L sa...

Örjan: Nä, "riktig" fot går han nästan aldrig, det tycker både han och jag är trist. Nu fick jag hålla igen på mina egna steg lite, för annars hade jag inte kunnat filma Higgins när han gick. Det är heller inte genom att gå fort och dra som han väljer väg, istället saktar han in och visar åt vilket håll han vill.

Bella: Just det, skit i utsikten! Just här tvingade jag honom att gå en omväg. Där jag svängde av för att gå längs med ån och över sista bron hade vi kunnat gå rakt fram istället och då hade vi ju kommit till nästa park mycket fortare! Higgins hittar överallt i hela stan, har jag honom med mig behöver jag ingen GPS! :D

Mille sa...

Vad Härligt att se en hanhund som inte lyfter benet på allt :)
Higgins hade full fokus framåt :)

Yvonne L sa...

Mille: Här var Higgins väldigt fokuserad på att bara gå eftersom han tyckte det var en onödig omväg till nästa park! Men han kan faktiskt gå långa bitar annars också utan benlyft! :D

Anonym sa...

Oj vad han pinnar på :) Fidella hade nog inte passerat den dom där parkbänkarna med bord utan att hoppa upp och ta en liten paus.
Hon älskar parkbänkar men det finns inte så många här i området där vi bor så vi köpte henne en alldeles egen som står på våran tomt.

Fast den tycker hon förstås inte är så intressant...

Yvonne L sa...

Renathe: Ja, ibland går det undan! :D Andra gånger får man stå stilla i evigheter när han fastnat med nosen på någon fläck som luktar extra spännande.
Haha, självklart är det väl mer intressant med andras parkbänkar jämfört med att ha en egen! Fidella är en smart tjej!