2010-05-26

Klargörande

Ja, det kanske är bäst att klargöra, den här rabarberpajen som kom på tillfälligt besök tog sig självklart inte hit av sig själv. Det var mamma som kom över med den, hon hade testat något nytt recept och ifall hon och pappa skulle tycka resultatet blev äckligt fick jag en bit. Eller något sånt. Samma sak hände igår, fast då var det pappa som kom över med ett par minirabarberpajer.Verkligen jättejobbigt att bo så nära sina föräldrar eftersom man tvingas äta rabarberpaj och ibland andra nybakade saker som de inte vill äta själva. De säger visserligen varje gång jag får något att "ge den ena till Higgins" eller "det här får Higgins och du dela på", men Higgins är ju inte till mycket hjälp, han sover ju varenda gång jag viskande frågar om han vill ha. Och man ska ju inte väcka den björn hund som sover. Då kanske den vill ha rabarberpaj, och det får den ju inte äta.

Sen ifall någon undrar, självklart går jag över till mina föräldrar ibland, och jag brukar också ha med mig något. Det jag brukar ta med mig är Higgins, och när jag sett till att han kommit in ordentligt brukar jag gå därifrån och komma tillbaka några timmar senare och hämta honom.

Just ja, de där minirabarberpajerna mamma hade bakat igår gjorde hon efter ett recept jag hittade på nätet för något år sen. Jag hade absolut ingen baktanke när jag gav det till henne, men hon och pappa känner fler människor som har rabarber i sin trädgård än vad jag gör så jag tyckte det var passande.

6 kommentarer:

Synnøve. sa...

Skönt att veta att du brukar gå en tur över dit med. Undrar om Higgins får massor med snadder hos dom när du inte ser....
Nu säger jag natta.
Kramen.

egoinasmamma.nu sa...

Jag älskar paj i alla dess former. Och vilken tur du har som har en "given! hundvakt. Det är viktigt, annars är man så låst.

Göran sa...

Om du ger dem recept så tycker jag du får skylla dig själv... :-P

Yvonne L sa...

Synnøve: Jag tänkte det var bäst att tala om att jag hälsar på mina föräldrar ibland. ;0) Självklart får Higgins godis, men vare sig han eller mina föräldrar tror att jag vet om det! :D

Em: Pajer är jättegott, både matpaj och dessertpajer. Visst har jag tur med hundvakt! Helt klart något man måste ha.

Göran: Visst är det synd om mig. :D

Wannabe sa...

Du är så rolig :-D

Yvonne L sa...

Wannabe: :D