2010-05-13

Det kanske inte är så dumt ändå

Det är väldigt sällan jag äter på McDonalds, och de få gånger jag gör det kan jag bli smått irriterad på att ibland få lov att vänta några minuter på min hamburgare. Då har jag lyckats välja en som är slut och får alltså vänta på att de ska montera ihop en ny. Men kanske det inte är så dumt ändå. Nu är det ju rubriker om att McDonalds fuskar och säljer gammal mat. Man får hoppas att det är något som inte pågår regelmässigt på alla deras restauranger i alla fall. Ungefär som för ett par år sedan då hela Ica hamnade i blåsväder för att några handlare märkte om köttfärs och allt vad det nu var.

7 kommentarer:

Wildhearts sa...

I detta sammanhang gör några minuters väntan inte alls något, men visst har jag också suckat över att få vänta 2 minuter. Ska genast sluta med det :D

Jenny sa...

Vi kör alltid special om vi äter på McD- så våra är alltid färska. (pga allergier) men det är ju sjukt dåligt hur de sköter maten.

Yvonne L sa...

Wildhearts: Ibland kan det löna sig att vänta!

Jenny: Visst är det, och man hoppas ju att det inte är på alla ställen. Senast jag åt McD var drygt ett år sen och mitt i lunchrusning dessutom så då var det nog ingen fara!

Hörni sa...

Det är sant. Man ska vara lad om man får vänta.

Sv: Tack! (för grattis):)

Yvonne L sa...

Gun: Från och med nu - eller när jag läste om det - kommer jag att vara jätteglad när jag får vänta!

Bia sa...

Jag tycker inte det är så farligt med ett par timmar gamla burgare. Då är det värre att veta att de kastar mat som legat en stund. Med tanke på vad som krävs för att få fram en burgare. Föda upp kossan, slakta den, förädla köttet till färs, blanda med kryddor och slikt, steka osv. Samt alla resor som koköttet genomför mellan alla förädlingsställen. Det är förbenat nonchalant att föda upp kossor, slakta dem och snart ligger de i soporna. Utan att ha gått igenom någon människas matsmältningssystem! Vi har blivit sjukligt rädda för "gammal" mat, alltså mat som är mer än 10 min gammal....

Yvonne L sa...

Bia: Människor är helt klart rädda till överdrift för att mat ska vara för gammal. Men det är ju också fel att märka om mat. Det vore ju bättre om alla fick vänta lite på sin mat istället.