2010-05-12

Nya avsnitt

Alldeles strax ska jag gå ut med Higgins så att vi hinner in och jag hinner fixa mat som är färdig tills klockan 20. Då börjar nya avsnitt av "Poirot" på tv4. Jag gillar Agatha Christies gamla deckare, och skådepelaren David Suchet som spelar den lille Belgaren i de här versionerna tycker jag är väldigt bra i rollen. Nu vet ni vad jag ska göra ikväll.

7 kommentarer:

Wildhearts sa...

Håller med dig. Glömde bort det i dag, men jag antar att jag har sett det redan ändå. Miss Marple tycker jag också om :)

Hörni sa...

Då vet jag vad du gjort ikväll. Själv har jag lyssnat på min snarkande karl och försökt byta från hockeyn.. (bloggat också förstås).

Sv: Ja, inte JAG i alla fall..:)

Yvonne L sa...

Wildhearts: Men det är nya avsnitt! Tror jag i alla fall, jag hade inte sett det här. Miss Marple är också jättebra!

Gun: Jag ser komiken framför mig, din man snarkar framför hockeyn men så fort du försöker byta kanal så vaknar han och säger "Nej, jag tittar faktiskt!". :D

Bibbi sa...

JA! Älskar Agatha;) Samlar på hennes böcker, vilket inte är så lätt... Har märkt att du ofta har väldigt bra smak;P Det vill säga, du tycker som jag:)
Höll på missa avsnittet då jag har fullt schå med att fixa och dona i husvagnen, men kom på det när det gått 30 min. Bättre sent än aldrig;)

Ingmarie sa...

Hoppas att du kunde sova gott efter det att mordet lösts....
En nospuss till Higgins såklart!

Ha det gött!

egoinasmamma.nu sa...

Jag har inte sett, men har sett reklam-trailern och tycker han verkar ha rätt utstrålning.

Yvonne L sa...

Bibbi: Ja, vi har bra smak du och jag... ;0)
Kan tänka mig att det är svårt att samla på hennes böcker, det kommer väl ut nyutgåvor hela tiden.

Ingmarie: Inga problem med sömnen! Morden i Agathas böcker är inte så läskiga.

Em: Gillar man engelska deckare så är det en mycket bra serie, och den här Poirot är otroligt lik den bild jag har i huvudet efter att ha läst böckerna.