2009-09-24

Ännu mer hyllor

Dagens första promenad inleddes i solsken men när vi var nästan hemma igen så var det stora svarta moln över hela himlen. Strax efter att vi kommit in och jag höll på att fixa med min frukost så började det vräka ner regn! Det regnade ett bra tag men klarnade sen upp och när vi var ute på eftermiddagspromenaden så sken solen igen och det var inte alltför blött på promenadvägarna.

Det var moln på himlen, men de såg inte direkt regnfyllda ut, solen sken och husen längs med Köpmangatan på andra sidan speglades så fint i ån. Huset längst till höger, det med ett torn och fönsterkuporna på taket kallas för Stockholmshuset och byggdes 1898. Jag kan tänka mig att det är fina lägenheter därinne!

När vi kom in från promenaden så var det dags för Higgins kvällsmat, och sen tog vi oss en tur till Rusta. Det kom ett reklamblad därifrån idag, och jag fick se att 60 cm tavellister i oljad ek kostade 39:-, ordinarie pris 69:-. Jag har ju hållit på med projektet "sätta-upp-egna-bilder-på-väggen" som resulterat i en tavellist ovanför chiffonjén i köket - upptäckte vid jämförelse att den dessutom är 80 cm lång och inte 60 som jag fått för mig - och sen är det två tavellister som bägge två är 150 cm på väggen i vardagsrummet. Nu har jag upptäckt att jag inte kommer att få plats med alla foton jag gjorde förstoringar av, men jag har ju fler väggar... Så nu har jag 4 stycken nya tavellister à 60 cm och jag håller på och klurar på vilka väggar de ska sättas upp på. Tänk så förvånad pappa kommer att bli om han läser det här! Han har ingen aning om att han måste komma och hjälpa mig sätta upp hyllor igen! ;0) Fast eftersom jag inte vet exakt vart jag vill ha dem än så är det ju ingen brådska... Men jag tror jag kan undvika de stenhårdaste väggarna den här gången, så vi kanske inte behöver slagborra!

3 kommentarer:

Pappa sa...

Vilken överraskning.
Man vet aaaaldrig när det dyker upp jobb.
Pappa

Gun sa...

Pappor är allt bra att ha ibland:D

Yvonne L sa...

Pappa: Just det, såna kan dyka upp näääär som helst!

Gun: Väldigt bra!