2009-09-30

En installation - inredningstips

Jag har en ny installation i vardagsrummet. Ett helt fantastiskt konstverk som jag gjort själv av saker jag hade hemma.

Visst är det fint!! Jag tror att jag kommer att ha det stående där ett tag, i alla fall ett par dagar. Jag vill ju att sittdynorna ska vara genomtorra när jag sätter tillbaka dem på köksstolarna.

Om du vill göra ett liknande konstverk själv så behöver du en torkställning. Den som jag använder köpte jag på Claes Ohlson förra året, men det går bra med en annan ställning om man inte har just en sån här. Du behöver också ha några sittdynor, där får du själv välja antal och färg. Sen behöver du bara tvätta dynorna - funkar nog att bara blöta ner dem i duschen också - och så lägger du upp dem lite snitsigt på torkställningen. Fluffa gärna till dynorna också så att inte all stoppning lägger sig i ett hörn. Om du blöter ner dina dynor i duschen eller badkaret, tänk på att krama ur så mycket vatten som möjligt så att det inte droppar på parketten!

När konstverket är färdigt är det bara att sätta sig i soffan och njuta av sin skapelse!

6 kommentarer:

Gun sa...

Fasen vilket snyggt konstverk! Undrar om jag klarar av att göra en så fin installation.

Yvonne L sa...

Gun: Så roligt att du gillar mitt konstverk! Du kan säkert få till något liknande, följ bara mina tips så ska det nog gå bra! Behöver du mer råd om hur du ska göra så är det bara att du hör av dig.

FlyOnAWall sa...

Det var ett fantastiskt konstverk du fått till där! Önskar jag kunde göra ett lika fint.

Jag svarade med en kommentar till din hos mig, men kopierar in den här också:
Du verkar ha ett okomplicerat förhållande till ditt bloggande, försöker inte göra dig till eller fria till publiken. Att inte blogga inom en speciell nisch kräver talang för att locka läsare, det tar längre tid att nå ut då. Hade du inriktat din blogg på bara din älskade Higgins, på film, tv, böcker eller inredning hade du lättare kunnat nå en speciell målgrupp och få en större publik. Men jag tror inte det är därför du bloggar.

mille sa...

Måla in sig i ett hörn, ja det skulle iofs var kul, tillsammans med en god bok och praliner :)

Husan sa...

Tror du det går lika bra med biabäddar???? :D

Yvonne L sa...

Mille: Se då till att ha boken och pralinerna med dig när du börjar måla! ;0)

Husan: Biabäddar skulle nog funka det också! Testa dig fram och se hur det blir!