2009-09-19

Man ser det man vill se


Titta noga på bilden ovanför.
Om du vill kan du klicka på bilden så blir den lite större och då kanske du ser lite bättre.
 Har du tittat ordentligt nu?
Ser du katten?

Det gjorde inte Higgins på vår första promenad imorse trots att han lyfte på benet mot buskarna precis bredvid och nästan kissade på katten. Jag såg inte heller att det var något där förrän Higgins gått förbi och jag såg kattens ögon glänsa till. Att Higgins inte såg katten - ens när jag stannade och slet upp kameran - beror på att han var fullt upptagen med att spana efter hunden som gick 20 meter framför oss. Att jag inte såg katten är inte så konstigt, jag har gått in i både lyktstolpar och papperskorgar trots att jag egentligen ser vad som är på väg att hända. Så är det att gå runt i sin egen lilla värld.

4 kommentarer:

frejjss sa...

Jag har en katt :D

Yvonne L sa...

Frejjss: Kanske var det den som låg under buskarna! :D

Jenny sa...

Heh, tänkte inte på det, du kanske hade velat dela pizza med oss på farmors balkong i solnedgången igår? :) Himla mysigt. Påminn mig att höra av mig nästa gång vi har gott om tid i stan! ;) (vi ska dit nästa lördag iof också men då för att fira mammas födelsedag = ingen direkt fritid ;) )
Gå in i saker är jag världsbäst på, många blåmärken som bevis. :D

Yvonne L sa...

Jenny: Jag roade mig med att äta med pinnar igår, hade gjort någon sorts kycklingwoktrej och kom på att det var åratal sen jag åt med pinnar! :0)
Fira födelsedag låter inte så fritidsaktigt måste jag säga!
Äsch, världsbäst på att gå in i saker är jag inte säker på att du är, jag är en hejare på det jag också! ;0) Kanske ska vi dela på den titeln!