2009-09-02

Kvällsmoln

Just nu är det lite fram och tillbaka med sommarväder och höstväder. Det är som alltid den här tiden att vädret inte riktigt verkar kunna bestämma sig hur det ska vara. Ungefär som man själv kanske byter tröja flera gånger inför något man ska göra och inte riktigt kan bestämma vilken man tycker känns bäst. När vi gick ut på vår första promenad idag så var marken våt, det måste ha regnat tidigare imorse. Det fanns lite mörka moln i utkanterna, men solen sken och det kändes faktiskt somrigt i luften. Nu för en stund sedan så blev det alldeles mörkt härinne vid datorn så jag blev tvungen att tända lampan, och en stund efter att det blivit mörkt så började regnet slå hårt mot fönstret och jag så har det börjat blåsa. Förhoppningsvis så är det något som drar förbi ganska så snabbt.

Häromkvällen när vi var ute på den tidiga kvällspromenaden så gick jag och tittade på molnen, de ser verkligen ut som om man skulle kunna ta på dem och kanske till och med gå på dem!
Bägge de här bilderna är tagna från i princip samma plats och samma tid. Den undre ser ju lite mer dramatisk ut men det är väl för att den är tagen direkt mot solen.

Nu kanske regnet utanför dragit förbi, det hörs ingen vind och bara ett stilla droppande som nog snarare kommer från ovanpågrannarnas balkongräcke. Då klarar vi oss kanske med lite blöta tassar på promenaden vi ska gå på om en stund!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Vackra foton. :) Jag gillar kvällshimmel.

Egoinas mamma sa...

Riktigt vackra foton! :)

Yvonne L sa...

Jenny och Egoinas mamma: Tack!