2009-03-31

Kan det vara våren?

Nu tror jag att våren är här, det kändes i alla fall så när man var ute idag. Visserligen så blåste det ganska ordentligt på eftermiddagen och ikväll, men det kändes mer som vårvindar. Tror jag hörde att fåglarna sjöng sina vårsånger också imorse, men vad vet jag, kanske sjunger de alltid så vid den tidpunkten? Jag menar de har väl ingen aning om att klockan flyttats framåt utan de trallar väl på som vanligt? Men jag vill gärna tro att det var vårsång de ägnade sig åt!

Att man flyttat fram tiden märks om inte annat så på kvällen, det är ju ljust så mycket längre vilket gör kvällspromenaderna så mycket skönare. Det märks också på morgonen eftersom jag är ännu mer medvetslös när väckarklockan ringer jämfört med annars. Oavsett om det är sommar- eller vintertid har jag alltid tyckt att mornarna startar alldeles för tidigt på dagen!

3 kommentarer:

Skatan sa...

Våren hittade till och med till oss idag...

Sov gott.

/Okänd skata

Synnøve. sa...

Godmorgon.
Ser att våren kommit längre i Eskilstuna än här. Så mycket knoppar som du har funnit har jag inte sett här. Bara mina tulepiter och påskliljor....

Skrattade gott åt fåraherdarna. Men det var ju ganska fiffigt gjort måste man säga. Duktiga hunder som klarade jobbet galant.
Jag lånar med mig den. Den var helt underbar ju....
Har nästan 5 minus här just nu. Men det ser ut att bli sol. Det är skönt.
Nu ska jag stoppa i mig frukosten och så göra någon nytta här hemma.

Är det den här bloggen du skriver på mest? Jag lägger den till på favoritlistan med en gång :D

Kramen på morgonkvisten.
Synne.

Yvonne L sa...

Skatan: Skönt att höra att våren är på väg över hela landet!

Synne: Eskilstuna ligger väl kanske lite mer söderut än där du bor. Idag har det varit riktigt soligt och fint hela dagen har jag sett genom kontorsfönstret.

Det har väl blivit så att jag uppdaterar här nästan varje dag, bilddagboken på hemsidan är jag glad om jag hinner med en gång i veckan!