2009-03-21

Suddiga blommor och vårtecken

Idag fyller min mamma år, men på grund av anledning så firade jag med mina föräldrar igår kväll. Jag hade köpt biografin "Bang om Bang" och ett fint blomsterarrangemang med en solros och tulpaner och vad det nu var mer. Meningen var väl att man skulle se på den här bilden hur buketten ser ut, men av någon anledning ville den inte riktigt vara med på bild! ;0)

I veckan har det varit soligt och fint mest varje dag, men idag är det ju lördag så då behöver ju inte solen skina. Det skulle ju tvinga ut folk som är lediga, nu kan de istället hålla sig inne och vårstäda. Men man kan faktiskt gå ut även om solen inte skiner, och har man hund så måste man ju gå ut oavsett väder. Nu är det inte alls obehagligt väder eller så, det mesta av snön är borta, gatorna börjar bli sandfria och det blev varmt med vantar på sig på promenaden. Det obehagligaste som hände på morgonpromenaden var väl när Higgins fick en glasbit i höger baktass och tvärstannade och såg olycklig ut med tassen uppdragen i luften. Vi hade inte hunnit så långt hemifrån än, så jag hann tänka att det ju inte var så lång bit jag skulle tvingas bära honom om han nu var allvarligt skadad. Men det räckte med att jag pillade bort en glasbit som var ungefär 3 mm stor och som satt sig rätt in i trampdynan, sen pillade jag lite på de andra tre tassarna också för att det skulle bli rättvist och sen kunde vi fortsätta vår promenad.

Nu ska vi ta oss ut på en promenad igen, och se om vi hittar fler vårtecken än knopparna ovanför.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Vilken fin bukett, grattis till din mamma!!

Jag måste säga att det är lite orättvist när du visar sådan knoppar när vi bara har snö och åter snö!!

~Livet i byn

Yvonne L sa...

Buketten är ännu finare när den inte visas i suddigt tillstånd!

Visst är det lite orättvist med hur årstiderna tar sig fram över landet. Men ni har i alla fall inga fästingar uppe hos er, de äckliga krypen lär väl dyka upp här snart.