2009-03-23

Paket

Jag är med i lite olika paneler på nätet, och när man svarar på deras enkäter så blir man belönad på olika vis. Ibland samlar man poäng och ibland får man lotter. När man samlar poäng så kan man sen byta ut poäng mot olika varor eller tjänster. Varor och tjänster kan bestå i allt från materiella saker till att man skänker pengar till olika välgörenheter. Oftast så brukar jag ge mina poäng till välgörenhet, men ibland så byter jag poäng mot varor och nu senast var en sån gång.
Idag var jag och hämtade ett paket från Pressbyrån som förvånade mig något genom att vara så pass stort som det var. Fast det vägde nästan ingenting kan jag ju säga, men det gick inte direkt att stoppa ner i väskan. Higgins har här tagit sig en närmare titt på vad det var för spännande kartong jag ställt ner på golvet för att fota.
Paketet innehöll ett fotvårdsset vilket bestod i en fotfil som ser helt mordisk ut, en fotsalva och sen något som beskrivs som "världens mjukaste sockor". Det var därför jag beställde just den här varan, jag var nyfiken på sockorna. De är verkligen otroligt mjuka, i alla fall att ta i. Jag har inte provat dem än, men de är säkert sköna.

Idag när jag var och handlade så skulle jag köpa maskindiskmedel, och då upptäckte jag att det fanns hemskt många olika sorters diskmedel i tablettform, men bara en sort i pulverform. Nu tror jag det brukar finnas åtminstone två olika i pulverform, men av någon anledning var det väldigt utplockat idag. Jag vill nämligen ha diskmedel i pulverform eftersom jag har en liten bänkdiskmaskin, och tabletterna är anpassade efter stora diskmaskiner. Att stå och dela tabletterna känns inte riktigt vettigt, däremot går det ju att anpassa pulvermängden till en mindre diskmaskin. Nu hittade jag ju till slut det jag ville ha, men man kan ju undra om tillverkarna har fått för sig att alla vill ha diskmedel i tablettform. Jag ska försöka komma ihåg att titta nästa gång jag åker och handlar om det finns mer än en sorts pulverdiskmedel. Det vore ju märligt om jag var den enda som använde diskmedel i pulverform! Kanske är det som med smörgåspapper, det finns ju att köpa i affären, men ofta blir folk alldeles imponerade när de ser mina smörgåsar inslagna i just smörgåspapper.

6 kommentarer:

Fru Ekeby sa...

Hejsan! Kul att du tittade in på min blogg och lämnade ett "avtryck"! Det är så kul med spår! Rolig blogg du har! Ja vi har det bästa framför oss nu - all skimrande ljusgrön grönska. Men igår kom det en dm snö till. Hälsningar från fru Ekeby.

A home far away sa...

aahhh vilket vackert innehåll och nåt som alla behöver!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Christina, Sweden sa...

delar själv mina diskmaskinstabletter till den lilla maskinen i stan så jag vet vad du menar ;-)
smörgåspapper känner jag också till.... tog fel en gång , trodde det var bakplåtspapper och fy vad det fastnade... Innnan jag kom på vad som varfel :-)
Här är det ömsom sol ömsom småsnöande och snålblåst. Såå skönt i solen men när den går i moln och snålblåsten friskar i, fy sjutton nej fram för sol och Värme!

/christina

Yvonne L sa...

Fru Ekeby: Visst är det roligt att hitta spår efter besökare! I bloggar och gästböcker i alla fall! ;0)Låter inte så roligt med så mycket mer snö! Hoppas den smälter fort!

A home far away: Fotvårdsattiraljer är alltid bra att ha.

mitt vattenhål/Christina: De borde göra små tabletter för små maskiner! Kanske något att föreslå.. och smörgåspapper funkar väl sådär som bakplåtspapper. Men det går bra att använda som lock!

Anonym sa...

Vi köper med tabletter till vår lilla bänkis. Pulvret vill inte diska rent. Fast å andra sidan händer det att tabletten fastnar mellan två muggar, eller ovanpå ett glas och då blir ingenting speciellt rent alls. Förstås. :)

Yvonne L sa...

För mig funkar pulver bra i alla fall, utom de gånger jag glömt att sätta på vattnet. :D