2009-03-13

Mailfel

Det verkar som om jag har något fel på min mail, saker som jag vet att jag skickat kommer inte fram! Nu senast var det ett par bilder jag mailade från min ordinarie adress till gmail-kontot. När jag skulle hämta upp bilderna där så hade inte mailen kommit fram! Hemskt irriterande men det är ju en sak när jag skickar till mig själv, sånt som jag skickar till andra vill jag ju gärna att det kommer fram. Sen undrar jag förstås om allt som borde hamna i min inkorg kommer dit, kanske det inte kommer fram? Om det kommer bort spam på vägen till min inkorg bryr jag mig inte om, men det är ju trist om personliga mail kommer bort på vägen. Nåja, om någon skickat något till mig och inte fått svar får ni väl försöka igen eller lämna en kommentar här.
I fortsättningen kan jag ju flytta bilder mellan datorerna med usb-minnet, försökte ladda upp bilderna från minneskortet till bärbara men det kom bara en massa felmeddelanden hela tiden om att filerna var skadade. Det var de då inte när jag laddade över dem till den andra datorn...

Det skulle varit bilder på återvunna pingviner här, men nu får jag väl ta det imorgon istället. Nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova. Imorgon är det ABM-dagen och jag ska jobba några timmar. (ABM=Arkiv Bibliotek Museer) Det blir invigning av Eskilskällan som är den stora nyheten, sen är vi några från respektive ABM-enhet som ska visa besökarna vad vi pysslar med på de olika ställena.

Inga kommentarer: