2009-08-06

Lyckan är inte långt borta

Man kan roa sig på olika vis, till exempel genom att skura spisen och alla köksbänkar. Inte världens roligaste sätt att roa sig om du frågar mig, men det är ju sånt som måste göras.
När jag var färdig tog jag fram en ny disktrasa för att göra hela köket finare, och det blev den ni ser på bilden. Det är en av de trasor som jag vann i våras.

Nu ska jag ta och borsta Higgins så att han är fin till imorgon då han ska till veterinären och sövas. Förhoppningsvis kan de bränna bort vårtan/hudtumören han har i nacken, för då kan de ju ta tandstenen samtidigt. Måste vårtan skäras bort blir det ytterligare ett besök för tandstenens skull. Det är nog tur att Higgins inte har så stor koll på vad som är på gång imorgon, då skulle han nog rymma hemifrån. Besvärligast blir det nog ikväll när han inte kommer att få något "nattagodis" eftersom han måste vara på fastande mage i 12 timmar innan sövningen. Jag kommer att bli grymt terroriserad!

6 kommentarer:

Malin B sa...

Hoppas verkligen att allt gick bra med Higgins!
Det där att hålla dem på fastande mage kan vara svårt att komma ihåg, allt går liksom av gammal vana. Jag brukar få skriva en lapp. ;)

Snygg disktrasa! Sådant livar upp.

A home far away sa...

Oj vilken fin blogg!
Kram Gunilla i Singapore

Jenny sa...

Oj, hoppas allt ska gå bra nu! Sköt om er båda.

Yvonne L sa...

Malin: Det ska nog gå bra, det blir rapport imorgon!

Gunilla: Tack!

Jenny: Det kommer säkert att gå bra, förutom terrorattackerna jag kommer att utsättas för när han inte får sina vanliga godnattgodisar! :D

Synnøve. sa...

Oj det är inte lätt det där. Hoppas det gick bra.

Jag fortsätter läsa...

Yvonne L sa...

Synne: Allt gick bara bra!