2009-08-09

Usch så hemskt!

Läste just en artikel om en stackars liten hund i Lerum som blivit svårt misshandlad och lemlästad. Helt obegripligt hur någon kan göra något sånt. Tydligen var det inte första gången de hittat djur som misshandlats till döds, tidigare i år har det varit katter. Det kan inte kännas speciellt tryggt att bo i Lerum just nu om man är hund- eller kattägare.

5 kommentarer:

Jenny sa...

usch, sånt är så vidrigt. :(

Ingmarie sa...

Fruktansvärt med djurplågeri!!!Vi har tagit hand om 11 katter som annars inte skulle överlevt.Naturligtvis bor vi så att det går alldeles utmärkt att göra sådant.De tillhör familjen o jag skulle inte vilja vara utan dom för allt smör i Småland!En del finns med på tidigare inlägg!Trevligt att träffa likasinnade!!!På återhörande....

Yvonne L sa...

Jenny: Totalt ofattbart vidrigt!

Ingmarie: Man kan inte förstå hur folk kan göra något sånt som det står om i artikeln. Det enda positiva är väl att vi djurvänner nog är fler än de som ägnar sig åt djurplågeri.

Synnøve. sa...

En del människor har inga känslor i kroppen alls när det gäller djur.
Får jag tag i en som misshandlar djur så ska de få se på andra bullar.
Det är sjuka människor som bär sig åt så där....

Yvonne L sa...

Synne: Ja det är fruktansvärt. Fast nu har jag läst på nätet att de anhållit någon 20-åring för det hela. Hoppas han får ett kännbart straff!!