2009-08-30

Film, film, film

Jag är egentligen inte mycket för att köpa filmer, så nu dröjer det nog innan jag köper någon film igen. I veckan så fick ju "Män som hatar kvinnor" följa med mig hem från affären och den tittade jag på igår. Inte vet jag men jag fick för mig att det var några små sekvenser som fanns med i dvd'n som jag inte minns från bion, men det kan vara fel. Tyckte fortfarande filmen var bra trots att jag läst boken och såg filmen så sent som i våras.

Nu ska jag strax ge mig i kast med den dvd-box som också kom hem till mig i veckan från CDON där jag går in och kollar emellanåt. Oftast är jag bara inne och kikar, men ibland så finns det "an offer I can't refuse".
De behövde inte ens komma hit när jag sov och lägga ett avhugget hästhuvud i min säng, jag kastade mig över köpknappen ändå så fort jag fick se erbjudandet.
En jättefin dvd-box i plåt innehållande samtliga tre "Gudfadern" plus två skivor med massor av extramaterial!! Filmerna är restaurerade - den första kom ju ut 1972 - och för detta paket betalade jag bara 159:- plus porto. Jag ska naturligtvis inte titta på allt ikväll, men jag ska börja. Higgins lär tycka det blir skönt eftersom jag i hans ögon varit lite trist idag. Jag har ägnat alldeles för mycket tid åt tråkig städning. (Ärligt talat så håller jag med honom, men det måste ju göras.)

7 kommentarer:

Uttan sa...

Nu är det snart bara jag som inte sett "män som hatar kvinnor" men vi ska hyra hem den nån kväll Mannen får snällt titta på den igen.
Han har sett den och även läst boken.

Ha en fin Måndag,här lyser solen just nu i alla fall.

Kram!

Anonym sa...

http://slaktforskarmassan.essf.se/

Anonym sa...

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

Fugelsang Live uppe i det blå

Anonym sa...

http://historiskakartor.lantmateriet.se/arken/s/search.html

Historiska Kartor å Dokument,,,

Yvonnes bärbara blogg sa...

Uttan: Låter som mitt förhållande till filmen Mamma Mia. Tror jag var typ sista människan i Sverige som såg den. ;0)

Anonym x 3: Tack för länkarna!

Lisa sa...

Oj, låter som ett riktigt bra pris! Vi har också en box med Godfather-filmer, men den ser inte riktigt lika exklusiv ut som din. ;)

Yvonnes bärbara blogg sa...

Lisa: Det var ett kanonpris, speciellt som det fanns en annan box med samma innehåll som kostade mer. Vad jag kunde se var det bara utseendet på boxarna som var olika.