2009-08-21

Från en annan tid

Idag är det lite trist väder och jag har hittills inte tagit en bild trots två hundpromenader och kameran i fickan. Men jag har lite gamla bilder ni kan få se! Inte så jättegamla, utan från häromdagen då Higgins tappade huvudet.
Här är inledningen av den promenaden, innan huvudet försvann. Vi gav oss på att inspektera en del av en väg som de gjort om lite. Higgins började med att noga inspektera skylten, och när han inspekterat klart lyfte han på benet och markerade att den var kollad.
Han valde att inte gå på den nya asfalten som lagts dit några dagar tidigare, han föredrog att gå i jorden vid sidan av gång- och cykelvägen. Jorden fick också godkänt genom en markering. ;0)

Inledningen av promenaden var vädermässigt lite skakig och tveksam, det såg ut som att det skulle börja regna, men det gick över. När vi kom ner till Rothoffsparken sken solen för fullt. Då inspekterade jag de här märkliga blommorna. De ser inte ut som blommor utan som att de är tillverkade av plysch.

De finns även i gult. Vid närmare eftertanke kankse det är såna här blommor man gör plysch av!! ;0) Jag blev så förundrad av utseendet på de här blommorna att jag totalt glömde bort att titta om det satt någon skylt bredvid som talar om vad det är. Får försöka komma ihåg att kolla det en annan dag.
Någon som däremot satte sig på gången bredvid rabatten var Higgins, men det var bara för att jag sa åt honom det. Han var ytterst uttråkad! Först hade han ju tappat huvudet, och sen när det kom tillbaka igen så började hans tråkiga matte fotografera blommor! När hon hade snygglot själv med sig! Det gav honom ännu mer bevis för att mattar, de är bra korkade de!

4 kommentarer:

mille sa...

TÄnk dig en soffa med den fina plyschen (hur det nu stavas?).
Och tänk vad mång fjärilar som skulle landa på den.... och ett och annat bi :-O kanske ;)

Anonym sa...

Underbar bild du tagit på din Higgins! Verkligen ett snygglo! De där märkliga blommorna ser faktiskt ut som plysch, och det syns ju fantastiskt bra när man klickar upp bilderna i större format.
Tack för en fin blogg.
Kramisar från Marre

Bibbi sa...

Higgins verkar vara en underbar kille. Go´och glad:)

Alco gel 85 är bra. Nu känns det extra bra men alla baciller...
Man blir inte ren av kallt vatten... Hoppas du snart får njuta av en varm dusch ;)
Trevlig helg/Kramen

Yvonne L sa...

Mille: Hmm, det skulle ju bli en väldigt färggrann soffa i alla fall!

Marre: Tack! Snygglot tackar han också och säger att han vet att han är snygg och alltid blir underbar på bild. ;0)

Bibbi: Higgins är en underbar kille. I alla fall för det mesta. Ibland är han pest, men säg inget om det så han hör! ;0)
Varm dusch kan det bli redan idag, de blev färdiga snabbare än beräknat!