2009-07-14

Till alla kylskåpstillverkare

Kylskåpstillverkarna tror de tänkt på allt. Det går att köpa kylskåp som sägs göra att maten håller sig fräschare än i andra kylskåp, det finns skåp med välvda dörrar, de är energiklassade, det finns kylskåp med inbyggda ismaskiner och i olika färger och en massa andra funktioner. Men, en sak som alla tillverkare missat är något som verkligen skulle revolutionera marknaden! Kylskåpet som går att bygga ut vid behov! Alltså ungefär som mitt gamla antika bord i vardagsrummet. Bordet har två iläggsskivor som är vansinnigt svåra att få på plats, men det går. Varför har inte kylskåpstillverkarna tänkt på en sån sak?
Oftast så räcker mitt kylskåpsutrymme alldeles utmärkt, men ett par gånger om året skulle det behöva vara större. Tänk så praktiskt att då bara kunna trycka på en knapp och vips så hade man där ett par extra hyllor eller kanske att de hyllor man har blev dubbelt så djupa. Jag skulle även kunna tänka mig att kanske pilla dit någon extra grej, just som man gör på mitt gamla bord. Jag tror att det är fler som skulle vilja ha ett sånt kylskåp om det bara fanns, så vem av er kylskåpstillverkare ska bli först? Om ni på Electrolux, Bosch, Siemens och vilka ni nu är som tillverkar kylskåp fixade det här skulle jag gärna åta mig att be min hyresvärd installera såna kylskåp i alla lägenheter de äger.

4 kommentarer:

Erika sa...

Hoppas att det är någon tillverkare som läser det här, du har en alldeles utmärkt idé tycker jag. Om ingen annan uppfinner får du göra det själv. :-)

Yvonne L sa...

Erika: Det kanske blir så att jag får ta tag i det själv. ;0)

Anonym sa...

Intressant idé. Detta är nog inte riktigt vad du menar, men detta kylskåp i moduler skulle kanske kunna användas så?:

http://www.electroluxdesignlab.com/tag/kitchen/

Mvh/
Erik Zsiga,
Media Relations Manager i Electrolux

Yvonne L sa...

Erik Zsiga, Electrolux: Roligt att få en kommentar direkt från ett kylskåpsföretag, det hade jag aldrig trott. Just de här modulerna verkar ju väldigt smarta, men som du säger, inte direkt vad jag var ute efter! Men tack för tipset! :)