2009-09-01

Löper verkligen alla?

Det kan ibland ha sina sidor att ha en hanhund. Till exempel när det finns många löptikar runtomkring. Nu verkar det göra det igen.
Ser ni nosen ordentligt? Den har luktat på varenda grässtrå inom en ungefärlig radie av 5 kilometer från vår lägenhet. Higgins är helt oförstående till mitt suckande när vi stått still på samma fläck i 8 minuter och det enda jag kunnat se är en cockerrumpa och en trädstam.

7 kommentarer:

Jenny sa...

*fnissar* inte lätt ibland.

Husan sa...

Ja se killar alltså, detta rännande efter fruntimmer tar aldrig slut. ;D

Men så stilig som Higgins är borde väll någon jänta finnas tillgänglig, så att säga. he he....

Uttan sa...

Å det känner man igen.
Det är ju synd om honom....stackarn.
Går väl an så länge han inte sitter och ylar hela nätterna.
Kramar!

Yvonne L sa...

Jenny: För Higgins är det lätt, han tappar alla andra sinnen och står som fastlimmad. ;0)

Husan: Visst är de jobbiga de där killarna! ;0) Nog är Higgins stilig, men de tjejer han stöter på fräser antingen ifrån eller ber sina människor lyfta upp dem! :D

Uttan: Äsch, synd vet jag inte om det är om honom. Det är mer synd om mig som måste stå och stirra in i träd och sånt. Det är ju lite trist att det inte finns några intressanta skyltfönster på alla gräsytor där tikarna går! Då kunde ju till och med jag få lite roligt. Men jag står hellre och stirrar in i en trädstam än lyssnar på en ylande hund! Sånt har han i alla fall aldrig ägnat sig åt.

Ingrid sa...

Här löps det också, jag kan tala om att det är jobbigt med två yylande hanhundar!!

Ja de måste styckas - tyvärr!! HAr också lite strykallergi och mitt stykjärn var inte använt på år och dar. Det är av modell äldre och fungerar knappt. Men nåja!

~Livet i byn

mille sa...

Ja, det är ju den tiden nu, vilket gör det extra jobbigt för hanhundar.Det finns ju hormonpreparat som gör att de blir lite avtrubbade, det kanske vore något?
Visst hade t-shirten ett bra budskap. Egentligen ska man ju inte använda sig av ordet,"kamphund" men för att avdramatisera det hela så gjorde vi det trycket.

Yvonne L sa...

Livet i byn: Jag har ju tur på så vis att Higgins inte ylar! Sen vet jag nu att Odd Molly inte är något för mig om det måste strykas! ;0)

Mille: Äsch, han sitter ju inte och ylar så det får gå. Det är ju bara promenaderna som tar evigheter och kan bli ganska trista! ;0)
Jag tycker det var bra tryck på tröjorna, det når nog fram till folk på ett annat vis då.