2009-05-28

Regn

Imorse när det var dags för första promenaden störtregnade det så Higgins var totalt genomsur efter den lilla turen runt parken. Ikväll blev han genomsur igen eftersom det regnade rejält på vår kvällspromenad trots att jag väntade in i det längsta och hoppades att det skulle sluta. Vi kom in för drygt två timmar sen och han är fortfarande inte torr. Higgins tycker inte om att vara blöt, det är förmodligen därför han envisas med att ligga hoprullad i mitt knä. Då kan han dela med sig av sin blöta päls till mig eftersom vätan går rakt igenom den handduk han ligger insvept i. Jag har försökt få honom att gå ner men han vill inte utan spjärnar emot allt vad han kan. Eftersom jag är en väldigt snäll matte låter jag honom ligga trots att jag inte längre kan känna mitt vänstra ben. Men jag ser ju att benet finns där, så då är det nog inget att oroa sig för, det sitter nog kvar där det ska.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vi var också blöt hund igår, eller jag mest. Jag offrade mig och sprang och hämtade bilen när vi var på Plantagen och handlade nytt till balkongen. (ooh vad fint det blev! Ska fota senare idag, när solen lyser!)

Ingrid sa...

Vad är det för fel med vädret? HÄr i norr har det blåst så allt har blåst sönder och jag är LESS!! Vår by är som Skottländska höglandet det blåser JÄMT!! När det sedan stormar då åker nästan taket av husen...

~Livet i byn