2009-05-09

Det blev silver

Det blev ingen guldmedalj till Guif trots att jag satt i soffan och hejade allt vad jag kunde. Men silver är ju inte fy skam det heller, speciellt inte med tanke på att Guif har ett ganska ungt lag. Alingsås vann med 29-26, men om jag kommer ihåg rätt så tippades Guif att bli som bäst åtta i serien.

På första promenaden idag så var jag glad att det inte regnade som det gjorde igår kväll. Vi kunde ta oss en lång promenad, och mot slutet av den kom vi förbi den här platsen som väl inte ser så himla rolig ut.
Man kan ju undra vad det är för snille som ställt en bänk där, tror inte den placerats ut av stadsbyggnadsförvaltningens parkavdelning. Vem vill sitta mitt inne bland en massa träd på en bänk vänd mot ett stängsel, några träd och buskar?

Den här bron blev färdig i vintras, Higgins och jag gick över den flera gånger då. Men så plötsligt stängdes den av igen, och det stod något skojigt i tidningen att den aldrig öppnats?? Detta trots att jag och fler med mig gått över den Nåja, den stängdes av och så hände ingenting på flera veckor. Nu har de börjat och det ska göras någon sorts justeringar, tydligen var den inte stabil nog?? Men kommunen lugnade alla kritiker med att de inte behövde betala för något. Higgins blir lika sur varje gång vi går förbi här, han tycker jag kan flytta undan avspärrningarna! Det sitter en skylt uppe att den ska öppnas i maj, så förhoppningsvis blir det snart.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Typiskt, satt här hemma o hejade lite jag med men man kan ju inte få allt. ;) Mamma o pappa skryter gärna om den tiden då de minsann var unga, då nästan alla i Guif var deras klasskamrater och så vidare, haha! ;)

Yvonne L sa...

Visst hade det varit roligt med guld, men jag tycker de gjort bra ifrån sig ändå. Nästa gång så...
Kanske fanns det inte så mycket att göra eftersom alla var med i Guif;0)