2009-06-24

Tomt

Fram till slutet av oktober förra året klarade jag mig alldeles utmärkt med bra en stationär dator. Men så då när det var i slutet av oktober förra året skaffade jag mig en bärbar dator också, bara för att jag ville ha en. Sen dess har jag suttit i soffan och slösurfat i reklampauser, svarat på mail och kanske skrivit några blogginlägg samtidigt som det varit något program man inte behöver ge hela sin uppmärksamhet. Nu är det därför lite tomt, för jag har bara den stationära datorn. Den bärbara fick åka till sjukhuset i måndags eftersom den inte verkade må så bra. Alltså måste jag försöka hinna med allt jag vill göra/kolla på datorn innan jag ska se på tv, och ikväll måste jag ju se Miss Marple som börjar redan klockan 20! Det är nämligen lite svårt att sitta vid stationära datorn samtidigt som jag ser på tv eftersom dator och tv står placerade i olika rum. Nu ska jag väl ta ut Higgins också så att vi är redo att se vad Miss Marple ska lösa för fall ikväll!

5 kommentarer:

Bloggullet sa...

Kul att du besökte min blogg, välkommen tillbaka.
Ofta fastnar jag vid datorn så jag spelar in tvprogrammen.;0)
Kram

Ingrid sa...

Vi har också både och, men jag gillar inte den bärbara. Sitter alltid vid den stationära.

~Livet i byn

Yvonne L sa...

Livet i byn: Jag gillar både stationära och bärbara, men som sagt är den stationära svår att surfa på om jag vill se på tv samtidigt! ;0)

Jenny sa...

Trist, hoppas laptoppen snart kommer tillbaka. Använder visserligen inte min speciellt ofta, men det är för att jag har linux där och windows på stordatorn. Grafikprogrammen i Linux (Ubuntu) uppfyller än så länge inte mina behov men sen så... :)
Passar på att tillönska en god och fin helg!

Yvonne L sa...

Jenny: Jo, den ska väl vara tillbaka snart, men tänk så fort man vänjer sig vid saker och ting! Innan oktober gick det ju alldeles utmärkt att klara sig utan en bärbar! Men när jag laddar upp bilder från kameran och fixar med dem så är det den stationära som gäller, så den biten är ju som vanligt!
Helgen ser än så länge ut att bli fin!