2009-06-28

Den här verkar som om den haltar lite

Den här bilen har stått på samma plats i flera dagar nu och bara varit trasig. Jag förstår verkligen inte hur den kom dit, den står nämligen riktigt prydligt bredvid en trottoarkant. Inte en trottoarkant vid en väg eller gata där det åker en massa bilar hela tiden, utan det är som en liten infartsväg eller vad man ska kalla det där det ibland står långtradare parkerade några timmar. Var det några som parkerade bilen för att gå en sväng, och när de vände ryggen till ramlade bilen plötsligt ihop av sig själv? Finns det något som heter plötslig ihopramling? Alltså ungefär som plötslig självantändning?

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja haltar är nog det minsta man kan säga om den kärran ;0)

~Livet i byn

Jenny sa...

Den verkar ju ha kört sönder sig, eller snarare ägaren/biltjuven (?) har kört den över ett gupp eller liknande så hela framvagnen gått sönder, för att sedan dumpa den där, alternativt har bärgaren ställt den där då den kanske inte var försäkrad. Har den p-böter? Om den inte har det får den nog stå där tills ägaren betalar bärgare till skroten... :P

Yvonne L sa...

Livet i byn: Väldigt halt! ;0)

Jenny: Har inte kollat om den har böter, det enda jag såg igår var att det hängde sån där "polistejp" från backspegeln. Idag har vi inte gått den vägen så jag vet inte om bilen står kvar.