2009-06-03

I-landsproblem framflyttat

För någon vecka sen skrev jag om ett kommande i-landsproblem som skulle drabba mig och alla andra som bor inom en viss radie den 11-14 juni, alltså nästa vecka.
Idag kom ett kort från Eskilstuna Energi och miljö som talade om att varmvatten och värme kommer att stängas av 20-23 augusti. Först trodde jag de blivit galna och skrivit fel, men så var jag in på deras hemsida och tittade. Eftersom det är en massa jubileumsevenemang på gång nu när stan fyller 350 år så har de beslutat att flytta avstängningen av varmvatten och värme. Då har man ännu längre tid att mentalt förbereda sig på kallt vatten! Fast jag hoppas de påminner igen om det här, de kan väl inte begära att alla ska komma ihåg brist på varmvatten i närapå 3 månader? Att komma ihåg något som ska ske så långt framåt kräver att det är något roligt man ska göra, typ åka på någon semester eller kanske gå på konsert.

4 kommentarer:

Jenny sa...

di är knasiga di där energiföretagarna... :)

Yvonne L sa...

Det är väl det minsta man kan säga... Men jag är ju extra glad att de inte bestämde sig för att göra det någon gång i vinter när det är riktigt kallt!

Synnøve. sa...

Så skönt du får ha varmtvatten nu en stund i den "kalla" sommarvärmen.
Skönt att kunna ta en varm dusj efter en kall promenad.

Hoppas de inte fryser ihjäl under de flortunna väggarna på scenen.
Kram Synne.

Yvonne L sa...

Synne: Ja, det är verkligen skönt att ha varmvatten, det är ju inte speciellt varmt ute. Förhoppningsvis är det varmare då i augusti när den där avstängningen kommer.