2009-06-06

Kuddar och en bok

På den stora planen bredvid konstmuseet så låg det en massa kuddar när Higgins och jag traskade förbi på dagens första promenad. Det kan vara del av samma utställning som har hängt en massa skjortor över ån. Fast jag vet inte. Men det verkar ju mest troligt med tanke på placeringen vid konstmuseet.
Higgins tyckte det var väldigt spännande i alla fall och funderade väl varför kuddarna inte låg i en jättesäng! ;0)

Boken på bilden ovan har jag haft sen i måndags. Den ligger i en fin kartong och har faktiskt inte kommit ut än. Ganska coolt att ha en bok innan den ens är utkommen, men sån tur har man tydligen när man varit med och jobbat med innehållet. Kanske släpps den på måndag, för nu idag så skulle kungen få en sån i present när han och drottningen var på blixtvisit i stan.
"Eskilstuna i bilder" är alltså en ren fotobok med bilder från 1860-talet fram till idag och man kan till exempel köpa den via Adlibris om man är intresserad. Då får man 200 sidor med bilder med anknytning till Eskilstuna.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Låter som en rolig och intressant bok, hoppas kungen och drottningen uppskattade den! :)

Yvonne L sa...

Ja, det får man verkligen hoppas! Fast det hade gått tidningarna förbi att även boken överlämnades som gåva. Där nämnde de bara en kniv och någon glaspjäs, men på bilden i tidningen kände jag igen kartongen boken kommer i!