2009-06-07

Oförkylt

Jag hade nog någon sorts endagsförkylning igår vilket var tur eftersom jag nästan gjorde slut på alla mina pappersnäsdukar. Totalt snöt jag upp 80 stycken igår. Oräknat då det hushålls- och toalettpapper som också gick åt. Min näsa hade nog inte klarat mer snytningar faktiskt! Men som sagt, det verkar bara ha varit en endagsföreteelse. Idag har jag inte nyst ens en bråkdel jämfört med gårdagen, och jag har knappt snutit mig alls. Näsan börjar återgå till sin normala färg och Higgins är glad. Han blir alltid lite bekymrad när jag håller på och nyser hela tiden, det verkar störa honom...
Festyran fortsätter i stan med en massa saker på gång hela tiden, och på första promenaden idag traskade vi bland annat genom stadsparken där det pågick kaninhoppning. Higgins var väldigt intresserad och ville gå fram till de kaniner han såg på gräsmattan bredvid tävlingsplanen, men de verkade inte så intresserade av att träffa honom. ;0)

Mötte en kille på andra sidan av stadsparken och han gick och delade ut broschyrer, och jag tänkte att det hade väl något med jubileumsfirandet att göra så jag tog emot en. Den visade sig vara från Nationaldemokraterna och handlade då förmodligen om dagens val. Eftersom jag inte sympatiserar med det partiet så läste jag inte så noga efter att jag fått syn på vilka som stod bakom innehållet utan tittade mer efter närmsta papperskorg. Senare på eftermiddagen har jag i alla fall varit och röstat på ett helt annat parti. Även om jag inte är jätteinsatt i vad de olika partierna står för så vet jag i alla fall vilka jag inte vill ge min röst.

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag misstänker skarpt att dina förkylningsbaciller tog vägen mot ödemarken. Jag har legat däckad sedan i fredags. I dag har jag trots detta varit på IKEA och köpt köket. Det var inte den allra bästa idén när man inte är piggelin.

~Livet i byn

Yvonne L sa...

Livet i byn: Oh nej! Det var inte meningen att bacillerna skulle bege sig till dig! !