2009-06-16

Nu går vi ... igen

Mina poäng på "bästa matte-listan" sjönk betänkligt ett tag i eftermiddags. Higgins trodde vi skulle på en vanlig eftermiddagspromenad, men den blev lite ovanlig. Jag skulle nämligen förbi och hälsa på mina fd jobbarkompisar nere på museet. Det var ok en stund tyckte han, men sen skulle vi gå från kontoret till fikarummet...
Det var inte populärt alls, utan han satt ett bra tag med kopplet i munnen. Han släppte inte förrän det var en mobiltelefon som ringde. Sen la han sig ner och stod ut till kaffet var urdrucket och vi äntligen skulle gå därifrån. Måste säga att det är ju tur att han inte är alltför långsint, mina poäng höjdes så fort vi kommit utanför dörren, för att inte tala om hur höga de blev när han fick mat när vi kom hem!
Idag har det varit lite annorlunda väder mot vad vi haft den senaste tiden. Solen sken! Det var väl ingen direkt värme, åtminstone inte om man inte var i lä och i direkt solsken, men det var ju en väldig skillnad om man jämför med i söndags då det regnade hela dagen. Solen sken till och med på tidiga kvällspromenaden, och humlorna hade mycket arbete att utföra om jag förstod saken rätt.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jo det var skönt med sol igår.. och idag. Iaf för naturen. Higgins verkar inte vara den mest tålamodige vovven i stan?

Yvonne L sa...

Fotonissa: Nja, Higgins finner sig i det mesta jag hittar på, men han är väldigt tydlig med vad han tycker om det.

Bia sa...

Fördelen med ett relativt kyligt väder i början av juni är att när solen skiner och temperaturen stiger (om än så lite)så blir vi glada, varma och får spring i benen!

Ha en skön midsommarhelg!
Hälsa den fyrbente snyggingen också!

Yvonne L sa...

Bia: Just nu är det inte mycket spring i benen här inte, det har börjat regna! :(
Higgins viftar på svansen och hälsar tillbaks!