2009-06-24

Olika djur på morgonpromenad

Den gröna pinnen på bilden nedanför är ingen pinne utan någon sorts grön larv som Higgins och jag mötte på dagens första promenad. Den tog sig framåt ganska snabbt måste jag säga! Higgins tyckte jag var fånig som stannade och fotade trottoaren... Möjligt att mannen som gick bakom oss också tyckte jag var lite underlig, men förhoppningsvis såg han också larven när han gick förbi! Annars får han väl tycka jag är konstig, det är inget att göra åt. Sen kan jag ju ha gett honom något att prata om.
Vi promenerade vidare i solskenet och nere i Fors kyrkpark hände det som alltsom oftast händer där, i alla fall när gräset är torrt . . .

Det blev alltså sedvanligt bensprattel med pälsen full med gräs som följd. I kanten kan man även se skuggan av fotografen.

3 kommentarer:

Jenny sa...

... och jag höll på att trampa på en huggorm som låg på gångbanan och solade. :P Upptäckte den när jag var en meter bort.. ujuj. Tur det, stod sedan och väntade på att slöfocken skulle ringla bort så jag kunde fortsätta min promenad utan att behöva trampa, eller förarga, ormskrället. :D
Det var en riktigt fet och fin larv du hittade, fjärilslarv månne? Blir nog bra på kroken om man ska meta om inte annat. :)

Synnøve. sa...

Godeftermiddag på dig.
Tack för din kommentar hos mig.
Jag har varit usel de sista dagarna på att blogga. Men det var så skönt.
Så jag ska ta sådana pauser oftare tror jag.

Du har många fina bilder. Har kikat på de sista inläggen.
Gillade den där filmsnutten med katten. Det är ju så där det är....
Nu ska jag ut och njuta solen en stund till.
Ha det gott nu.
Kram Synne.

Yvonne L sa...

Jenny: Va? Huggormar?? Var det mitt i stan?? (Jag gillar visst frågetecken idag.) Jag har inte sett någon sån på flera år, och inte vill jag se någon heller. Speciellt inte när jag är ute på promenad!

Synne: Äsch, man bloggar helt enkelt när det faller en in. Man behöver inte göra det varje dag. Ibland har man ju inget att skriva om, eller så har man annat för sig.