2009-06-21

Inklätt och ganska nykläckt

Igår fotade jag bilden nedanför, ett hus inklätt i någon sorts klätterväxt. Det man ser här är fasaden mot parkeringen. Huset är alltså inte övergivet, utan det är en mindre industri som håller till därinne!
Det enda som syns på den här sidan är delar av fönster och något sorts ventilationsaggregat! Jag kan inte låta bli att fundera på hur mycket småkryp det måste finnas bland all grönska, men det är ju inte mitt problem, jag behöver ju bara gå förbi och förundras över att det faktiskt ser ut som om huset är byggt av en växtmatta.

Närapå nykläckta tror jag de här små pippisarna var som vi promenerade förbi på dagens första promenad. Mamman var en bit bort och höll uppsikt över sina små. De såg för roliga ut när de envisades att försöka ta sig fram i vattnet runt näckrosbladen, det slutade ju med att de var tvugna att kravla sig över dem!
Higgins har i sina ögon haft en ansträngande och tråkig eftermiddag. Den fick han nämligen tillbringa på trimbordet med att bli borstad och sen försökte jag fixa till hans enormt håriga tassar. Det såg mer ut som björnramar än cockertassar, och jag tror det måste bero på allt regn vi haft. Vatten får väl saker att växa, eller har jag missförstått något...

3 kommentarer:

mamma sa...

jag, som fortfarande har min cykel kvar, cyklade förbi det där huset både igår och idag. Tänkte ungeför samma som du, jag behöver inte bry mej för småkrypen eller ev. klippning, men fint är det . Tror det är vildvin, våra förra grannar hade sånt på sitt hus.

Jenny sa...

Vilka bedårande småttingar. Det där huset såg ju allt lustigt ut, som om det hörde hemma i någon mystisk sagovärld. :)

Yvonne L sa...

Mamma: Visst är det skönt att slippa bry sig om småkrypen!

Jenny: Ja, de där små är vansinnigt söta! Jag har ju sett gamla foton på det inklädda huset, och det ser likadant ut nu som då. Bara lite mer växtlighet nu;0)