2009-06-02

Konstiga träd, utekväll och scenbygge

Tidiga kvällspromenaden - dom för övrigt inte förstördes av regndroppar - gick som vanligt genom Fors kyrkpark. Där fick jag se något konstigt längst ner på stammen av ett träd. Det var alldeles orange-färgat och såg ut som gummi.
Naturligtvis var jag tvungen att titta lite närmare på det, men det var inte gummi utan innandömet av trädet som hade de skarpa orangea färgen. Eftersom jag aldrig sett något sånt förut så anser jag att det är jättekonstigt. Vad det är för träd? Ingen aning, jag koncentrerade mig på den bit ni ser på bilden ovan.
Nere längs med ån längs med Hamngatan höll dessa herrar på att göra sig redo för att ragga brudar. Tror jag i alla fall. Några tjejänder kunde jag inte se till, men de här fyra putsade sina fjädrar som tokar, så någonstans var de väl på väg. Eller så var det vanlig kvällsrengörning.

Scenen som byggs ute på parkeringen på Strömsholmen börjar se färdig ut. Den ser i alla fall ut som en scen nu och inte bara ett stålskelett! Lite roligt tycker jag att de har som genomskinliga gardiner på sidorna. Undrar om det är tyll ;0)


3 kommentarer:

Synnøve. sa...

Hejsan.
Här har det hänt mycket ser jag.
Läste och kommenterade ditt inlägg om djurtransporter. Men det har du kanske redan sett.
Så trist att vara utan jobb igen. Hoppas det kommer ett nytt jobb snart. Finns inget värre än att vara utan arbete.

Härliga promenader du gjör med Higgins. Det där trädet funderade jag på på. Kan det varit nått djur som varit på det först och så har det kommit ut kåda som plåster?'
Vi passerade Eskilstuna både i fredas och i måndags. Då funderade jag på vart du gick med Higgins någonstans. Har varit en sväng till Nynäshamn.

Här är det ett konstigt väder. Solen skiner och det ösregnar.....
Inte är det så varmt heller bara 11 grader.
Men det blir nog bättre.
Nu får du ha en trevlig dag.
Kramen Synne.

Jenny sa...

Genomskinliga gardiner... haha! :D I den här stan våldtar änderna honorna, precis som lokalbefolkningen i övrigt alltså. När vi stod nere vid kanalen för ett par veckor sedan var det ett sabla liv på andhanarna. När vi kom fram såg vi att de slogs. Om en död hona som de satte på under vattnet. Med andra ord - människobefolkningen i denna stad har lärt änderna vansinnesdåd. Var glad att ni har hederliga änder i din stad- som uppvaktar sina honor med fixade och piffade fjäderskrudar.

Yvonne L sa...

Synne: Jag ser saker och ting positivt, så det är klart det kommer ett nytt jobb snart! Ingen aning om det var ett djur som varit på trädet, det såg inte ut så och det är ju mitt i centrum. Higgins och jag går runt hela stan, mycket runt ån blir det också.

Jenny: Usch vilka otrevliga änder ni verkar ha hos er! Något sånt beteende har jag inte sett här som tur är.