2009-04-28

Spännande

På vägen hem från jobbet - innan jag hittade hinken i hissen i inlägget nedanför - gick jag förbi denna intressanta skylt. Ni som sett mina bilder från vårteckensutmaningen vet förhoppningsvis att all snö har smält bort här i Eskilstuna. Visste de som ställt fram skylten något alla andra inte kände till?
Nja, snarare var det nog så att de som ställt dit skylten bara behövde något att fästa det gulröda plastbandet i.
Det stod nämligen två busslångratadare - en lång och en jättelång - uppställda på Bruksgatan utanför Sporthallen. Det var ju direktsänd match ikväll! Det var alltså såna där tv-bussar, och jag såg en massa spännande sladdar och grejor. Lite frestande att gå och dra ur någon sladd eller trycka på någon knapp, men så får man ju inte göra. Speciellt inte som det var favoritlaget Guif som skulle spela mot Sävehof. När Higgins och jag gick förbi lite senare, kanske 10 minuter efter matchstart, hörde vi att Guif gjorde mål, eller i alla fall något bra. Större delen av publiken - enligt tidningarna 2602 personer - jublade och jag tror inte det var för att de såg att Higgins och jag kom och traskade förbi ute på gatan... Guif vann med 28-22 och det var fjärde matchen så det blir en femte semifinal. Spännande värre alltså!
(Ja, jag såg delar av matchen på tv, men jag missade ju början helt, och sen sprang jag emellan och tittade och lagade mat samtidigt. Missade visst fyrans städprogram ikväll kom jag just på. Attans också!)

4 kommentarer:

Jenny sa...

Snöras.. ja den var bra. :)

Synnøve. sa...

Du går en ny vinter i möte tror jag hehe...
Kramen Synne.

Ingrid sa...

Stort grattis, du är vinnare i utlottningen om ett vardagslyxpaket från Erika Tubbin :0)

~Livet i byn

Yvonne L sa...

Jenny & Synne: Än har jag inte sett till någon snö...:D

Livet i byn:Vilken otroligt bra inledning på månaden!!