2009-04-22

En ganska vanlig onsdag

Onsdagar är väl ungefär som alla andra dagar, det kan hända oväntade saker och saker som händer varje dag. Promenaden imorse började med något som inte var som det brukar. Någon eller några hade roat sig med att böja ner tre stolpar med gatuskyltar. Alla tre stolpar stod borta vid Rinmansskolans gård, och Higgins var först lite tveksam men efter att ha undersökt de märkliga sakerna ordentligt så kunde vi gå förbi.

Sen kom vi ner till parken där vi gick den vanliga vändan vi gör varje morgon innan jag ska till jobbet, och på väg tillbaka hem igen så träffade vi på ett par vi träffade häromdagen!

Andkillarna låg på gräsremsan precis bredvid gatan. Idag fick jag se dem i tid och Higgins fick inte en chans att skrämma ut dem på gatan. Jag tycker fortfarande det är ett konstigt ställe att ligga och vila på, men de här killarna verkar ju trivas där.
Så var det dags för kvällspromenaden, och när vi gick genom stadsparken verkar det som om det landat ett gäng flygande tefat.

Tefaten har i alla fall inte landat i helt raka led, utan lite mer i något sorts mönster.

Tittar man lite närmare på tefaten så visar det sig förstås att det är jord, så jag antar att de ska plantera något, och det är förmodligen inte potatis.

Sista bilden för dagen blev på en massa bilar. Alla gator i hela centrum var fullproppade med bilar ikväll när Guif spelade mot Sävehof. Det är alltså handboll det gäller, dags för andra omgången av semifinalerna som spelas bäst av fem. Nu har de båda lagen vunnit var sin match, så det är fortfarande otroligt spännande. Kvällens resultat blev 30-26 till Guif! Den lite öppna ytan ni ser till vänster brukade vara en parkering fram till i juli förra året då den stängdes. Det skulle byggas hus där, men inget har hänt än och så fort det är hanboll eller något annat stort på gång i sporthallen står det alltid bilar där trots att de som äger marken försökt stänga av infarterna på diverse sätt. Men de som verkligen vill stå där kör helt enkelt över gräsmattor och trottoarkanter, och jag tror inte att det är någon som råkat illa ut för det. Möjligen bara några underreden på några bilar.

1 kommentar:

kockajäveln sa...

haha, ja eller hur;)måste va därför:)