2010-08-04

Vädret är tacksamt

Det måste vara väldigt tacksamt att vara väder. Oavsett om det är för varmt, för kallt, för torrt eller för vått pratar folk om en. Det till och med pratas när människor är nöjda med vädret. Sen ibland verkar vädret vara lite som en Bellmanhistoria, ni vet "... en tysk, en ryss, en engelsman och så Bellman...". Inte för att jag kan påminna mig att jag hört något om "engelskkylan" eller "engelskvärmen", men jag har hört om både ryssvärme, rysskyla, tyskvärme och tyskkyla. Idag läste jag dessutom om finnvärme. Då tänker man ju nästan genast på bastu, i alla fall gör jag det.
Den här bilden tog jag på kvällspromenaden igår kväll, det hade regnat av och till hela dagen och det hängde fortfarande regn i luften. Lite samma som idag faktiskt. Ska ta och gå ut på promenad nu och se om himlen ser likadan ut idag som den gorde igår.

8 kommentarer:

Hörni sa...

Vilken snygg bild. Här har det regnat hela dagen, men framåt kvällen blev det sol. Så fick vädret lite uppmärksamnhet av mig också.:)

Snäckskalsdalen. sa...

Härligt efter regnet, det är fint med asfalt och gator efter regn och det luktar lite speciellt också! Jag gillar det!
Agneta kram

anemonen sa...

Ha ha vilket bra inlägg. Så sant så ja finnvärme vill jag nog också kalla bastu. Bilden är helskön!!

Göran sa...

Du fortsätter att imponera....

Ingrid sa...

Hej! Jag skulle verkligen uppskatta om du ville gå in på min blogg och titta på mitt senaste inlägg där jag publicerar min 40 bästa foton. Jag vill gärna ha synpunkter, feedback och tips! Allt för att bli en bättre fotograf!

Hoppas du gillar vad du ser! Tack på förhand!

// Ingrid

Jenny sa...

Haha, vilka tankar du har Yvonne. :D klokt klurat.

Unknown sa...

Hejsan! Vädret är tacksamt i de flesta situationer. Bidrar bland annat till kanonfina bilder som du visar här. Toppenbra fotat!
Hälsningar/SA

Yvonne L sa...

Gun: Man kankse skulle bli väder! :D

Snäckskalsdalen/Agneta: Visst blir det en speciell lukt från asfalten efter ett sommarregn!

@nemonen: :D

Göran: Det var ju bara vädersnack! :)

Jenny: Ibland så tänker man till... :D

sasfoto: Det är tur att vi har vädret! Roligt att du gillar mina bilder!