2010-08-01

Från morgonpromenaden

Morgonpromenaden idag såg mulen ut till att börja med. Kallt såg det ut också så jag tog på mig jeans, gympaskor, t-shirt och som pricken över i en fleecetröja. Insåg snart att om man har en fungerande termometer skadar det nog inte att titta på vad den visar emellanåt. Det blev liiite varmt om man säger så.
När vi varit ute en stund började solen så smått titta fram mellan molnen, och ovanför Klosters kyrka blev det ett sånt här häftigt himlasken.

Ytterligare en bit iväg på vår promenad så fick jag se en sädesärla som var ute och traskade runt på vattnet näckrosbladen. Klickar man på bilden blir den större och då går det nog lättare att se pippin därute på bladen.

5 kommentarer:

Wannabe sa...

regnade det också eller vad är det som är i vattnet som ser så där pluppigt ut?

Husan sa...

Sådana söta små fåglar har ränt på husvagnstältet i tid o otid så Klämmen har haft fullt upp att ha koll på alla. De irriga vippbollarna var inte alls välkomna tyckte hon. Ett tag var hon på väg upp o skulle tala om det med.
Men själv tycker jag de är förträfligt söta o underbara när våren anländer.

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka bilder! Så fina! När solen skickar ner sina strålar så, var det någon som sa att den dricker vatten! Solen dricker vatten!
Och så lilla pippin!
Kramar

Jenny sa...

Hm, nu har mina kommentarer försvunnit igen... baah, orkar ju inte skriva om men - fint foto, sädesärlor är lustiga. Knepigt väder i helgen med både sol o regn, idag ösregnar det dock. Hej.

Yvonne L sa...

Wannabe: Nä. det regnade inte.Tror det "pluppiga" kan vara bladrester, änderna verkar tugga i sig näckrosbladen.

Husan: Kan förstå att Klämmen har det jobbigt! Hur kan det bli någon ordning med såna där flaxande saker rännande runt överallt! :D

Snäckskalsdalen: Men självklart måste även solen dricka vatten!

Jenny: Visst är det irriterande när man skrivit en kommentar och så är den bara borta! :(