2010-08-19

Den här vill jag se!

Chansen att jag ska åka till Kina inom kort är mindre än minimal. Däremot är en utflykt till Stockholm inte helt omöjlig. Om jag ser till att det blir någon gång mellan den 28 augusti 2010 till 16 januari 2011 tänker jag gå hit.

9 kommentarer:

Jenny sa...

Jag är rätt nyfiken jag med... Har du lust att åka upp med oss någon helg? :D

Hörni sa...

Ja, det skulle vara kul. Jag har varit i Kina, men vi såg aldrig terrakottaarmén, då det låg lite väl långt från Peking.

Yvonne L sa...

Jenny: Hittar vi någon helg som passar, varför inte! :)

Gun: Kina behöver man nog vara i länge för att hinna se det man skulle vilja.

Renathe sa...

Det skulle jag också vilja se.

Yvonne L sa...

Renathe: Visst verkar den spännande!

Wannabe sa...

jag med! har funderat på om man skulle åka upp bara för att se det... att åka till kina känns inte så troligt än på några år, men å andra sidan har armén funnits ett tag så den kanske kan vänta tio år till på mig..

Jenny sa...

Yvonne vi kommer nog fundera närmare på att se den efter september (massa födelsedagar och sådant närmaste tiden) men oktober känns som trolig åka-till-sthlm-gå-på-museum-månad. :) Vi kan höras per mail?

Yvonne L sa...

Jenny: Ja, vi hörs via mailen om eventuell sammanstrålning för att se den här! Oktober borde väl funka, kan nog vara bra att den varit öppen ett tag så man slipper trängas. Jag kommer ev att jobba extra vissa helger, så då blir det lite sånt att passa ihop med. Men vi hörs via mailen!

Yvonne L sa...

Wannabe: Ja, armén har ju funnits ett tag. Men man kan ju titta på den i Sthlm och sen kan man ju åka till Kina sen ifall man vill titta mer! ;D