2010-08-29

Lurigt

Fick se att Blogger hade en ny funktion, inkorg för kommentarer där man kan hantera sina kommentarer. Jag klickade där och poof kom det fram en lista med tusentals kommentarer. Tänkte att det kanske var som en inkorg som borde tömmas men testade bara på en kommentar. En som jag gjort själv de senaste dagarna. Tror jag valde fel alternativ, för kommentaren försvann från inlägget. Himla tur att jag inte kryssade i alla kommentarer utan bara testade på en. Hade ju varit lite trist om jag lyckats radera alla kommentarer jag fått och skrivit sen jag startade bloggen...

Nu ska jag gå till jobbet.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Det var nog spamkorgen du tittade i, eller kommentarer som måste godkännas. ;) Det finns förmodligen någon nedrullningsgrej som visar vilken "action" du gör om du klickar. :)

Yvonne L sa...

Jenny: Nej, det är en ny funktion de gjorde "reklam" för när jag loggade in. Jag har ingen kommentarsgranskning och har aldrig haft det, kommentarerna publiceras direkt. Det har tidigare funnits en flik för kommentarer, men eftersom jag inte har någon granskning har det aldrig funnits något där. Det stod nog "ta bort" eller något sånt där jag tryckte när jag testade, så jag trodde det menades att man tog bort just från den listan. Inte från bloggen! Får titta lite mer när jag har mer tid, tycker det verkar onödigt att alla kommentarer ska ligga både i bloggen och sen i en speciell inkorg på bloggersidan.