2010-08-22

Skator i samarbete

Imorse stötte Higgins och jag på de här två skatorna. Jag tror att den på marken sa åt den uppe i papperskorgen  vad den skulle leta efter.
Möjligen var det ungar, jag är inte så hemma på skators utveckling men de verkade lite tafatta jämfört med andra skator jag sett genom åren. Får hoppas att de inte var skathuliganer som bara var där för att sabotera och kasta ut skräpet på marken.

Det dök upp en tredje skata också, men den satte sig en bit ifrån så den kanske inte fick vara med de första två, eller så var den bara lite fin i kanten.

8 kommentarer:

Hörni sa...

Vilka söta skator. Säkert är det ungar, då brukar de vara tafatta och inte lika rädda som vuxna. Vi hade ett skatbo med ungar i ett träd på en förskola jag jobbade i för några år sedan. De andra tyckte det var äckligt, men jag gillade dem.

Svorskan sa...

Jag tror faktisk att djuren kommunicerar och samarbetar mycket mer än vad vi är medvetna om. Fina bilder.

Livet på Citronodlingen sa...

Den tredje kanske var arbetsledare? :o)

Bonnfrua sa...

Hej!
Surfade in här och blev förtjust! Både bilder och text är helt fenomenala!!!! Du skriver lite underfundigt och tankeväckande.
Gillade det om hur du var tvungen att bädda sängen ifall telenissarna skulle sätta ett jack i sovrummet! Igenkänningsfaktorn är hög!

Jenny sa...

De är inte alltid helt dumma de där fåglarna. :)

Yvonne L sa...

Gun: De kan vara rätt roliga att titta på, men de låter ju förskräckligt!

Svorskan: De gör nog det.

Helena: Just ja, en sån måste man ju ha! :0)

Bonnfrua: Tack för titten och roligt att du gillar det du sett! Välkommen tillbaka! Visst är det irriterande när man gör något som visar sig vara helt onödigt... :D

Jenny: Nä, bara ibland. ;0)

Selma sa...

Jag tror att alla skator är huliganer. I alla fall lite.

Yvonne L sa...

Selma: De är nog det kanske. Vissa mer än andra.