2010-09-09

Stråkinstrument och handboll

Igår kväll fick jag ett mms från min syster. Bilden visade min systerson Martin 8 år sittandes i soffan med en fiol under hakan. Tydligen har han bestämt att han ska spela cello i skolan och fiol hemma. Det verkar vara en bra kombination ihop med att han spelar handboll också. Fast jag spelade förstås också handboll och fiol. När man stukat fingrarna i någon match eller på träning kunde man ju inte öva på fiolen. Min syster spelade också handboll, men jag har inget minne av att hon spelade fiol. Men, det är ju roligt att Martin vill testa i alla fall, men jag hade nog satsat på att han skulle vilja spela trummor eller gitarr, speciellt som han gillar Kiss och när Lordi vann melodifestivalen var deras låt den bästa någonsin. Dessutom tror jag att min svåger spelat trummor eller om det kanske var gitarr, och han har också spelat handboll, mer framgångsrikt än både min syster och mig. Men som sagt, bara Martin tycker det är roligt är det väl bara att köra på. Fast jag är nog glad att han inte ska träna fiolläxor hemma hos mig! ;0)

4 kommentarer:

Hörni sa...

Ja, de ska få välja själva vad de är sugna på att prova såklart. Snart tar han nog med fiolen och spelar för dig ska du se. ;)

Yvonne L sa...

Gun: Ja, vem vet. Han kanske kommer hit och spelar en trudelutt. Då är det nog tur att han inte valde trummor, de verkar besvärliga att ta med ig. ;0)

Jenny sa...

Minsann, hade inte en aning om att du spelade fela förr. :D Kul med ungdomar som bejakar sina intressen (så länge det inte överstiger föräldrarnas ekonomi...)

Yvonne L sa...

Jenny: Inget jag brukar dra upp, jag slutade när jag var 12 eller något sånt. Handboll var roligare!