2010-09-13

Saker man inte vill veta av

För närmare två veckor sedan fick jag ett kuvert med posten från det här partiet som jag inte vill ha med att göra, och då rev jag sönder det och kastade. Idag hade det kommit ett nytt kuvert, och med det har jag gjort som ni ser på bilden. När det var gjort tog jag det med mig och la på en gul postlåda. Partiet hade i alla fall satt dit en avsändaradress på baksidan och jag hoppas att de får tillbaka många av sina utskick. Tycker bara synd om posten som måste hantera deras kuvert.

Att fler gör så här vet jag genom Twitter, det var där jag fick nys om det här sättet att behandla utskicken från det här partiet.

7 kommentarer:

Hörni sa...

Bra gjort! Jag läste reklamen och förfasades innan jag slängde den.

Göran sa...

Så gör jag med alla partiers pappersreklam, annars kommer det här valet att handla mer om vilka man inte ska rösta på än vilka man ska rösta på.

Själv röstar jag lila, det parti som inte sprider massa pappersreklam omkring sig.

Anonym sa...

Så djuriskt bra ide! Tänkte inte själv på det utan var nyfiken vilka idioter som va med från trakterna...Som tur va ingen jag känner;-P
Men kommer något fler ska jag absolut göra som du.
Ha're gött!
Bibbi

Yvonne L sa...

Gun: Jag läste den aldrig, första kuvertet rev jag bara.

Göran: Tyvärr har ju just det här partiet fått mer uppmärksamhet än de förtjänar, men man kan inte tiga ihjäl dem heller.

Bibbi: Du kanske också får två omgångar precis som jag fick!

Jenny sa...

Sådär brukar jag också göra ibland, inte bara med SD-reklam men posten brukar komma tillbaka ändå om det står mitt namn på, för vissa postsorterare bryr sig inte om "åter avs".

Anonym sa...

Bra idé! Kommer det fler ska jag följa ditt exempel.

Yvonne L sa...

Jenny: Jag får sällan direktadresserad reklam, och de gånger jag skickat åter avsändaren har jag då aldrig fått tillbaka något. Funkade skitbra med Postkodlotteriet förresten! Deras utskick slutade.

Frunatmaken: Bra ju fler som gör så!