2010-09-12

Jobbat

Har jobbat både igår och idag nere i receptionen på Stadsmuseet. Igår var tydligen bättre museiväder än idag. Det var lite färre besökare idag, men flera stycken som enbart kom för att titta på fotoutställningen jag satt samman med bilder ur arkivet. Bilden tog jag för två veckor sen då jag och en kollega precis hängt upp utställningen.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Härligt! Vi släpade oss iväg till sthlm o Fotografiska idag. Väldigt intressant. Fast jag var lite besviken över allt det bara var modernt och konstfoto rakt igenom. På ett fotomuseum vill jag ju se mer, olika stilar, olika åldrar... men det kanske bara är jag...?

camilla sa...

Jag vill gå och se terakottautställningen, men jag får se om jag hinner. Förra hösten hade jag målarprojekt i lillstugan, nu blir det troligtvis terassbyggnation, så till helgen ska jag flytta plantor...

Yvonne L sa...

Jenny: Fotografiska vill jag också gå till. Kanske kör de utställningar med liknande teman på samma gång?

Camilla: Det är så mycket man vill se och göra! De där terrakottagubbarna ska jag absolut försöka ta mig upp för att se. Jag har ju inget målarprojekt på gång i alla fall! ;0)

Jenny sa...

Yvonne: jag hoppas så, men jag går nog inte dit och köar i 20 min för att få komma in igen, betala 95 kr inträde och står och trängs i värmen och blir besviken. I helgen gick vi dit bara för att se Ann Leibovich utställning som upphör den här veckan.

Yvonne L sa...

Jenny: Det kommer säkerligen inte att vara så mycket köer jämt, kanske var det fler som tog chansen att se hennes bilder eftersom den snart är slut. Museet måste väl ha något sorts utställningsprogram där man kan se vad som visas.