2010-09-30

Jaha, är det dags nu

Higgins och jag vill bara meddela att det var frost kvar i gräset på sina ställen när vi var ute på morgonpromenad idag. Vi vet inte om vi tycker det är så roligt faktiskt. Inte ens Higgins vet, trots att han brukar kasta sig i frost och snö när det finns bara för att göra änglar.

Nu ska jag strax gå till jobbet, hoppas alla har en bra dag!

8 kommentarer:

Hörni sa...

Lite mysigt är det, bara solen fortsätter skina.:)

Bibbi sa...

Tycker det ser ut som Higgins är kall om tassarna... Han är ju bara så DJURISKT SÖT!!!

Uttan sa...

Ja nu är allt inplockat i trädgården så det gör inte så mycket att Vi har frost bara solen skiner.

Kram!

Mille sa...

Ja, Nova märkte av det igår.
Vi var på kurs och då skulle hon ligga i gräset.. Men det gååår ju inte när man är en staffe med bara liiite päls på magen - kallt som tusan för henne, sa kursledare.
Får ta med en tröja som täcker magen nästa gång...ha...ha

Kicki sa...

Är det bara din sötnos till hund som brukar gilla att göra änglar? hihi. Kan förstå att hon ser "hängig" ut, då vi helst vill slippa kylan ett tag till! ;)

Jenny sa...

Han kanske börjar bli för gammal för snö o frost...? :) Det var 2 grader här i natt, gissar att det snabbt blir kallare nu. :)

Anonym sa...

Jag har skrapat bilrutor flera morgnar.

Yvonne L sa...

Gun: Så länge solen skiner och det inte är alltför kallt är det väl ok. :0)

Bibbi: Egentligen var han nog mer misstänksam att jag ev plockat upp telefonen istället för kameran. Han är mycket misstänksam mot mobilen! ;0)

Uttan: Så länge solen skiner kan vi vara nöjda.

Mille: Stackars Nova! Hon kan nog få lite överbliven päls av Higgins om hon vill...eller det kanske är lättare med en tröja... ;0)

Kicki: Japp, bara Higgins som gillar att göra änglar, jag är inte lika förtjust! ;0) Han trivs annars bra nu med de här temperaturerna, då är det skönt att gå tycker han, i alla fall så länge det inte regnar och är blött!

Jenny: Kanske hade han bara en sån dag då han inte imponerades av något! ;0)

Frunatmaken: Jag har sån tur att jag har gångavstånd till jobbet och dessutom har jag ju garage till bilen så skrapa rutor behöver jag inte göra så ofta. :0)