2010-12-08

Ditt och datt

Man ska inte vara girig och klåfingrig och ge sig på saker man inte borde. Vissa saker ska faktiskt ligga där de ligger.

Ännu en cool utställning jag skulle vilja se, och sen är det ju faktiskt så att det är svårt att räkna!

Sen har visst den otäcka lukten som låg över Eskilstuna igår spridit sig till Stockholm. Där beskrivs lukten som unken, jag skulle snarare säga att det luktade som om alla stans katter varit ute och kissat på samma ställe. Jätteäckligt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe.. fislukt eller att det låter där bak är väl det sista tabuet kvar att krossa - här i sverige. Bra att företag här går i spetsen för att krossa det konvenanta högfärdiga förnekandet. Inse att naturen har sin gång även med din bak.. oavsett din fis-förnämhetsgrad..

Hörni sa...

Usch vad äckligt, kattpisslukt är inte att leka med.

Göran sa...

Där ser man, jag undrade var 17 lukten kom från, men eftersom jag inte varit ute så trodde jag det var ett mer "lokalt" problem.

Yvonne L sa...

Gun: Nä, det luktade jätteäckligt över hela stan igår, sen eftermiddag...

Göran: Jag fattade verligen ingenting igår. Först trodde jag det var någon katt som varit i trapphuset på jobbet, sen när jag kom ut insåg jag att det var något annat. När jag hämtade Higgins kunde mina föräldrar tala om vad det var, de hade läst på kurirens sida på nätet.