2010-10-06

Ännu ett moget beslut

Igår tågade sd ur kyrkan, och idag tänker i alla fall en av dem lämna svenska kyrkan helt. Jag fattar inte varför sd tycker att alla andra ska anpassa sig efter deras politik och åsikter? Fast det är klart, de har ju haft medlemmar som inte ens läst partiprogrammet innan de gått med i partiet och blivit invalda i kommunfullmäktige, så det kanske är därför de har lite svårt med anpassningen. Men borde de inte kommit på nu att alla inte gillar samma saker?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men de lever ju inte som de lär. Stör mötesordningen som huliganer. Klampar ut framför statsöverhuvudet, respektlöst. Och nu väntar jag bara på att de ska kräva att kyrkan inte används vid högtidliga tillfällen som riksdagens eller skolans....

Yvonne L sa...

Anonym: Visst är de respektlösa. De har verkligen inte insett att världen inte snurrar runt dem.

Hörni sa...

Jag njuter lite när de gör bort sig, samtidigt tycker jag att man ska försöka ta deras frågor på allvar nu. Om man tar upp debatten med dem så kommer de falla platt.

Yvonne L sa...

Gun: Man kan liksom inte låta bli att tycka om när de gör bort sig, så är det ju med allt/alla man inte tycker om. Jag kan tycka att sd får lite för mycket uppmärksamhet, även genom mina små inlägg, men man kan inte tiga ihjäl dem. Det är bättre att politikerna tar debatten med dem så folk ser vilket ensidigt och farligt parti det är.

Bibbi sa...

Ja nog är det konstigt att så många röstat på dessa omogna och barnsliga människor. Kan dock inte låta bli att ha lite kul åt at de gör bort sig hela tiden... Konstigt att så många hoppat av direkt utan att tillträtt sina platser... "Hade inte koll på partiprogram"..MOGET!

Yvonne L sa...

Bibbi: Visst har de en hel del märkliga bortfall...