2010-10-16

Jo, ibland så händer det faktiskt

 Vad jag tänkte på igår kväll när jag gick och la mig kan man ju undra eftersom jag vaknade av att klockradion började föra oväsen vid 6.41 imorse. Hade alltså av någon outgrundlig anledning dragit igång den när jag la mig. Kändes ju sådär att vakna vid den tiden när jag var ledig, men det kändes samtidigt bra att kunna stänga av oljudet helt utan att snooza och sen somna om igen. Higgins verkade helt förskräckt över tanken att gå upp tidigt, så när jag stängt av klockradion flyttade han på sig och placerade sig tvärs över bröstkorgen på mig så jag inte kunde röra mig. Ett säkert sätt att hålla mig kvar i sängen!

Idag har annars varit en solig och fin höstdag. Frosten som låg kvar när vi gick dagens första promenad var borta när vi gick eftermiddagspromenaden. Men på bägge promenaderna var det alltså solsken och blå himmel, och såklart vackra höstfärger på träden. Såna höstdagar har jag inget emot. Om det däremot ska vara gråmulet, blött och kallt tycker jag vi kan skippa hösten helt.

Sen kan jag tala om att det här med att "plötsligt händer det" faktiskt är sant. Ni som har Ica-kort vet väl att det pågår något sorts lotteri när man handlar på sitt kort, tror det är när man köper Icas egna varor. Man kan vinna lite olika saker, och högsta vinsten är visst en bil.
För några dagar sen när jag var och veckohandlade började det låta märkligt om maskinen vid självscanningsutcheckningen och ut kom världens längsta kvitto. Jag blev lite orolig att jag tagit sönder något, eller kanske att maskinen signalerade om att jag köpt något jag inte borde, men den talade bara om att jag vunnit på lotteriet! Vinsten ser ni på bilden ovan. Eller jag hade kunnat få ta vilken sorts Ica Chunky Salsa som helst eftersom jag fick gå och välja ut smak själv, men eftersom jag inte visste vilken sort som var godast var det svårt att välja. Jag har aldrig köpt någon salsa tidigare så jag fick beslutsångest och körde lite "ole-dole-doff", och då blev det den här. Så nu vet ni. Plötsligt händer det att man vinner en burk chunky salsa!

8 kommentarer:

Wannabe sa...

Vad är väl en bil mot lite chunky salsa!? :-D

Jenny sa...

Haha, grattis! :)

Synnøve. sa...

Inte så dum den där.
Grattis säger jag med.

Hoppas du fick sova länge sen då.
Men blir det inte tungt med Higgins på bröstkorgen?

Kramen synnöve.

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till vinsten!

Nu förstår jag varför det plingade och blinkade för kunden som var framför mig i kön häromdagen!

Jag hörde något om 2,5 dl grädde....men det vill jag inte ha sa kunden....nä, men du får det om du vill, sa expediten......nä, jag vill inte ha det, sa kunden igen och jag förstod ingenting, men nu förstår jag!

Hoppas den är god!
Kram

Wildhearts sa...

Åh, äntligen har jag hittat meningen med livet! Nu ska jag bara fixa ett ICA-kort! ;-)

Renathe sa...

Funkar det bara om man självskannar? Jag brukar vara för lat för det. Förresten så är det väldigt sällan jag handlar på ICA överhuvudtaget när jag tänker efter...
Fast ett ICA kort har jag minsann.

Grattis till Salsan. Har änvänder vi salsa ganska ofta men har aldrig provat ICAs variant.

Livet på Citronodlingen sa...

Grattis då :o)

Yvonne L sa...

Wannabe: Exakt! Jag har ju redan en bil. :D

Jenny: Tack! :0)

Synnøve: Tack!
Jo, jag sov till strax innan 10, då väckte jag Higgins också. Att ha omkring 14 kilo cocker spaniel på bröstkorgen blir lite tungt, men han ligger oftast inte kvar längre än 10 minuter...

Snäckskalsdalen/Angeta: Tack! Det är jätteförvånande när det börjar plinga och ha sig, men rätt roligt. Jag hoppas jag vinner grädde nästa gång. ;0)

Wildhearts: Skynda dig att skaffa kortet, tror inte det här lotteriet håller på länge till! :D

Renathe: Nä, det är alla med Ica-kort som får lotter, men då måste man dra kortet i kassan tror jag. Man behöver nog inte betala med det, men lotterna registreras på kortet på något vis. Själv handlar jag nästan bara på Ica eftersom jag sätter undan matpengar på det kortet. Ska testa salsan så får jag se om jag tycker den är god.
:0)

Helena: Tack! :0)