2009-02-24

Var kommer skylten ifrån?


Ikväll när jag skulle ta ut Higgins på promenad så satt det en extra skylt bredvid hiss-
knapparna. Skylten talade om att hissen var tillfälligt avstängd för översyn. Eftersom klockan var efter 19 så gjorde jag ett snabbt överslag och kom fram till att oddsen för att de var där just då för att fixa med hissen var ganska obefintlig. Sen tryckte jag på hissknappen, hissen anlände och Higgins och jag klev in. I hissen på vägen ner hann jag fundera på om jag sett skylten när jag kom hem någon timme tidigare, och eftersom jag inte kunde det bestämde jag att de kanske fixat med hissen under dagen och glömt ta bort skylten just på min våning. När vi klev ut ur hissen i gatuplan fick jag se att det satt en likadan skylt därnere också. Märkligt hur jag kunnat missa skylten tidigare, den är ju inte helt osynlig. Väl tillbaka från promenaden tog jag upp mobiltelefonen och tog bilden ni ser ovan. Kan det vara så att någon varit här ikväll och för berett för att fixa med hissen tidigt imorgon bitti, eller har de varit här under dagen och haft sin översyn och sen glömt bort att ta ner skylten? Har någon fått för sig att vi i den här trappuppgången borde gå mer?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha-ha kanske är det så att dom vill att ni ska få motion ;0)

~Livet i byn

Anonym sa...

haha, ja är den avstängd ska den inte fungera ;)

Yvonne L sa...

Hmm, men då menar de nog att vi kan sluta motionera nu, för skyltarna är borta!!
Det roliga var att imorse satt skyltarna där när jag tog ut Higgins på promenaden runt parken och de satt där när vi kom tillbaka in. När vi ungefär 10 minuter senare skulle gå över till mina föräldrar var skyltarna borta. Fast sen när jag kom till deras trappuppgång satt skyltarna där... Jag kände mig smått förföljd!

Anonym sa...

Åker du i en hiss som har en sån skylt!? Människa! De kunde ju ha börjat mickla med nåt så ni hade åkt mot jordens mittpunkt i raketfart! :))
Jag är livrädd för hissar och har en karl som tycker det är kul att gunga lite i knäna när vi åker. Man ska stå blickstilla och helst hålla andan! Annars kan det gå åt pepparn! :)

Ha en skön och trivsam helg!

Yvonne L sa...

Jordens mittpunkt har jag aldrig besökt, så det hade kanske varit roligt! Fast hade vi hamnat där hade jag nog ångrat att jag inte hade riktiga kameran i fickan! Bilder tagna med mobilkameran blir inte så bra;0)
Hissar har jag inget emot, och Higgins har åkt hiss sen han var valp så han tycker nog bara det är konstigt med ett rum som uppenbarligen har någon sorts magisk kraft. Man går in genom en dörr på ett ställe och går ut genom samma dörr och hamnar på ett annat ställe... :D