2012-07-02

Veterinärbesök

Idag hade vi tid hos veterinären för att ta nytt blodprov på Higgins. Vi hade fått tid kl 14 men oj vad vi fick vänta idag. Vi satt en dryg halvtimme i väntrummet och sen fick vi vänta igen inne i undersökningsrummet på att sköterskan skulle komma och ta provet. Det hade tydligen blivit så idag att de var tvungna att ta blodprover på nästan varenda patient som kom in. Om jag förstod det rätt var Higgins en av de få patienter som kom enbart för att ta blodprov... Veterinären gjorde i alla fall sin vanliga koll, dvs frågade om hans tillstånd, om han haft några typiska Addison-symptom, hans medicinering och lyssnade på hjärtat och klämde lite här och där på honom. Higgins visade sig som vanligt från sin samarbetsovilliga sida.

De brukar ju ringa och meddela resultatet så det skulle de göra idag också. Nu visste jag att vi skulle bort ikväll och kanske inte ha så bra mottagning på telefonen hela tiden, så jag sa att det var ok att lämna meddelande på telefonsvararen här hemma. När vi kom hem för ett tag sedan hade jag inte fått något meddelande än, så¨då räknar jag med att hon ringer mig imorgon istället. Kanske blev det väldigt många att ringa till i och med att de var tvungna att ta prover på fler än vanligt.

För er som inte hängt med hela tiden och inte vet varför Higgins måste ta blodprov finns alla inlägg rörande hans sjukdom här.

7 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Hoppas det går åt rätt håll.....håller tummar och tår!

Jenny sa...

Hoppas att det visar sig att alla prover är bra denna gång! kram på er.

Livet på Citronodlingen sa...

Jo, var det så många som skulle testa blod så tar det nog lite längre tid än vanligt även med svaren. Hoppas det kommer idag och att det är bra.

Sofie sa...

Vi får alltid reda på provsvaret innan vi åker hem. Det tycker jag känns bra om det är nått som måste ändras.

Yvonne E sa...

Sofie: För oss funkar det bättre med att veterinären ringer. Higgins vill därifrån så fort som möjligt efter undersökningen, han vill ju helst inte gå dit alls från första början. :0)

Ingrid sa...

Håller tummarna stenhårt för bra och positiva resultat i dag.

Här i ödemarken är det dårhus på hög nivå med två löptikar, två skrikande hanar och en slagskämp till Annie (som ju är kastrerad) som bitit både Xarah och Alfons så blodet forsade...HUND-FN!!!

~Ingrid

Anonym sa...

Hoppas att du fått besked och att det var ett bra besked.