2011-03-26

Nacke (85 av 365)

Andhanen har en vacker grön nacke, och honan har vridit sin nacke i en konstig vinkel.

5 kommentarer:

Charlotta sa...

Vad fint du har fångat andens metallskimrande gröna färg.

Har kikat runt lite och kommenterat. Härliga bilder du visar!

Mille sa...

Jo det kan låta mycket och ibland är det ju så att jag inte gör någonting på flera veckor. Jag är en "ist" dvs gör vissa saker väldigt mycket och sedan inte alls.
Men efter 6 mån av undersökningar, så har läkaren konstaterat, "svagt bäcken" och då är det viktigt att träna, så det är inte bara kul alla dagar...
Men du har iaf härliga bilder på bloggen. Nu börjar våren trampa in i Sverige med stora steg :)

kram

Jenny sa...

frisk o fin nacke e bra å ha.

Bia sa...

Tack för ditt besök på min sida, äntligen fick jag ä.... ur vagnen och surfade till dig! Så fina bilder, toppbilden är.. ja just det: en toppbild! Vilket ljus! Och tänk att få se en bäver, det har jag aldrig gjort, men stått vid ett bäverbo och fusit i timmar och väntat. Förgäves. Jag ska akta mig för kakdegskorvar men tycker din idé var superb. Gör degen äcklig så folk äter kakorna istället :)) Ha en fin ny vårvecka och hälsa Higgins från ordförande i hans fan-club!

Yvonne L sa...

Charlotta: Tack!

Mille: Förstår att det är viktigt för dig att träna, bara att kämpa på! Det är ju egentligen sånt alla borde göra...

Jenny: Visst är det!

Bia: Jag har själv varit dålig på att hälsa på och kommentera, ibland behöver man en spark i rumpan! Att se en bäver var coolt, verkar vara så att när man letar efter dem håller de sig osynliga. Jag har letat i flera år! :D Higgins viftar på svansen och tackar!