2013-03-06

Imorgon blir det Strömsholm

För er som undrar hur det är med Higgins, jotack, han mår väl rätt bra faktiskt. Det märks inte så mycket på honom det här med knölarna vi var på undersökning för igår, han har ju haft dem ett tag. Men, knölen vid svansen är otäckast, den som inte gjort något väsen alls av sig tidigare. Den blödde ju som attan igår hos veterinären, och imorse så var det lite blodfläckar på handdukarna jag lagt omkring lite här och var på min sida av sängen. Det är ju där han brukar hoppa upp om nätterna och ligga och sova. Runt lunch ringde pappa - Higgins är ju hos mina föräldrar när vi jobbar - och sa att det börjat blöda rätt mycket från knölen vid svansen. Det ville inte ge med sig så jag skulle ringa till veterinären kom vi fram till. Men så kom jag på att jag ju kunde ringa sambon som gick ner till veterinären och pratade med dem direkt. Vi sparade nog en del tid där för det brukar ta lite tid innan man kommer fram, och nu fick han prata med veterinären vi var hos igår. Hon sa direkt att det var bäst att kontakta Strömsholm, de har redan fått alla Higgins uppgifter, och de är ju specialister.

När jag sen överla med sambon på telefon så talade han om att det slutat blöda igen. När han kommit upp till mina föräldrar hade det bara kommit några droppar, och sen när Higgins och sambon kommit hem verkade det ha slutat helt. Jag ringde till Strömsholm och de har ju så modernt nu att man slipper sitta i kö utan kan lämna sitt nummer så ringer de upp. När sköterskan ringde förklarade jag läget, att de redan fått journal och prover från Eskilstuna och att blödningen nu verkade ha avstannat men att det ju inte känns så roligt att det kan börja blöda när som helst för hur stoppar man det? Jag frågade om det var möjligt att få en tid imorgon, och nu blir det så. Vi har fått en tid 9.40 då en veterinär får titta på hur det ser ut och bedöma läget. Möjligen kan det gå att klämma in honom på operation under morgondagen så det blir ingen frukost för den lille fyrfotingen utan bara den dagliga medicindosen. Gissa om han kommer att vara sur på mig imorgon bitti!

Det märkliga är ju att Higgins ser till att blöda när han är hos mina föräldrar, det var likadant förra året då han drabbades av näsblod, det mesta blödde han hemma hos mamma och pappa....

2 kommentarer:

Hörni sa...

Lilla Higgins vad besvärligt! Hoppas han blir opererad imorgon så han slipper blöda.

Jenny sa...

Han tycker kanske att han kan åbäka sig där och vara fin hemma? ;-) Hoppas det gått bra hos veterinären!