2013-03-08

Annorlunda inredningsdetalj


Senaste inom heminredning är en gammal handduk precis innanför dörren. Den ska gärna vara urtvättad och i annorlunda färgsättning jämfört med resten av hallen. 
Kanske inte riktigt sant då, men det är dagens lösning då Higgins envisats med att gå och lägga sig på dörrmattan som inte är världens renaste. Niclas dammsög och skurade alla golv i hela lägenheten igår vilket behövdes eftersom det var blodspår lite här och var efter Higgins. Alla Higgins handdukar och filtar på de platser han brukar ligga är rentvättade och uppfluffade men ändå envisades han imorse med att gå och lägga sig på dörrmattan med sin avrakade rumpa som ska hållas så ren det bara går...Då får man hitta på nya lösningar. Nu ska jag bara försöka få Higgins att förstå att han måste dricka, äta och ta sina mediciner. Vätska måste han ha, och medicinerna mot Addisons är ju livsviktiga plus att han står på penicillinkur efter operationen.Skärper han sig inte får vi ta en tur till veterinären igen. Suck! 

4 kommentarer:

Kicki sa...

Skönt att operationen gick bra. Nu får han krya på sig.
Så typiskt att han bestämmer sig för en mindre lämplig liggplats.

Renathe Schneider sa...

Kanske om du blandar i lite kycklingbuljong i vattnet eller gör pulver av något hundgodis att smaksätta vattnet med? Pytteskätt mjölk i vattnet om han gillar det?

Yvonne L sa...

Kicki: Var skulle han annars lägga sig... ;-)

Renathe: Det löste sig med blodpudding, sen kom han igång med ätandet och drickandet! :-)

Pysselfarmor sa...

Han tyckte nog det blev för "fint" då ni tvättat upp hans grejer ;-)